Rukous ei ole vararengas joka otetaan esiin kun olet ongelmissa vaan ohjauspyörä joka ohjaa oikealle polulle läpi elämän.

Miksi auton tuulilasi on niin iso mutta taustapeili niin pieni ? Koska meidän menneisyytemme ei ole niin tärkeä kuin tulevaisuutemme, joten katso eteenpäin, ja lähde liikkeelle.

Ystävyys on kuin kirja, se palaa muutamassa sekunnissa, mutta sen kirjoittaminen kestää vuosia.

Kaikki asiat elämässä ovat tilapäisiä. Jos ne sujuvat hyvin niin nauti niistä sillä ne eivät kestä ainaisesti. Jos ne sujuvat huonosti, älä murehdi, sillä eivät nekään kestä ikuisesti.

Vanhat ystävät ovat kultaa, uudet ystävät timantteja. Jos sinä saat timantin niin älä unohda kultaa. Vanhaan timanttiin tarvitset aina kultaperustuksen. ( Tämä viimeisen lauseen ajatus jäi minulle hieman epäselväksi/AO.)

Usein me menetämme toivomme ja ajattelemme " tämä on loppu". Jumala hymyilee ylhäältä ja sanoo ; " rauhoitu rakkaani, se on vain mutka eikä loppu".

Kun Jumala ratkaisee sinun ongelmasi sinä luotat Hänen kykyihinsä,kun Jumala ei ratkaise sinun ongelmaasi Hän luottaa sinun kykyihisi.

Sokea henkilö kysyi Jumalalta ;" Voiko olla mitään pahempaa kuin menettää näkökyky ? " Hän vastasi ;" Kyllä. Ymmärryksesi menettäminen."

Kun rukoilet toisten puolesta Jumala kuulee sinua ja siunaa heitä, ja joskus kun sinä olet onnellinen ja iloinen, niin muista, että joku on rukoillut sinun puolestasi.

Murehtiminen ei vie pois huomisen murheita, se vie pois tämän päivän rauhan