Gal 3:14 että Aabrahamin siunaus tulisi Jeesuksessa Kristuksessa pakanain osaksi...

Hebr. 11:12 Sentähden syntyikin yhdestä miehestä vieläpä kuolettuneesta niin suuri paljous kuin on TÄHTIÄ TAIVAALLA ja kuin meren rannalla hiekkaa epälukuisasti

Dan 12:3 .. ja ne jotka MONTA VANHURSKAUTEEN SAATTAVAT niin kuin tähdet aina ja iankaikkisesti

Niin mihin me uskomme. Aabrahamin siunaus ei todellakaan ole ensisijaisesti aineellista siunausta. Aika itsekästä jos sielut jää toiselle sijalle. Ykkösasia meille uskoville on lisääntyä hengelliseti tuoda todistuksen kautta uusia lapsia taivaan valtakuntaan. Me emme voi synyttää hengellisesti uutta ihmistä sen voi tehdä vain Jumala mutta todistuksella on suuri osuus että ihmiset kuulevat sovituksen sanan.

Uudestisyntynyt ei tunne hengellistä ehkäisyä tietysti se voi on päällä . Mikä se on, se on synti ihmisen sydämessä eli hengessä. Ihminen ei voi olla hengessä kahtiajakoinen, ei siellä voi asua saatana ja Jumala. Lihasssa kyllä synti asuu loppuun asti se ei peri taivasten valtakuntaa koska siinä synti riippuu kiinni loppuun asti. Se on vietävä ristille joka päivä.

Usko suuria, ei herätystä voi tunkea pieneen pahvilaatikkoon että olisi mahdollisimman pienet puitteet niin kuin jotkut puhuvat että eivät välitä isoista jäähallikokouksista. Ei Jumalaa ja hänen antamaa herätystä voi rajoittaa jos Jumala saa käyttöönsä jonkun.

Mieti Joona ei rahaa ei helikopteria ei junaa ei autoa ja käveli Niiniveehen. Ilman mainostusta ja ilmoitusta ja traktaatteja. Ei ollut mikrofonia. EI KÄYTTÄNYT PENNIÄKÄÄN RAHAA ja tää jatkuva rahan ruinaus evankeliointiin. Antaudu Jumalalle kuule minkä keinon hän sinulle antaa kaupunkisi valloittamiselle Kristukselle omalta osaltasi niin rupeaa tapahtumaan. Voi siinä aikaa mennä mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.