Suurin syy ihmisten mielenterveysongelmiin on yksinäisyys. Yksin maailmassa ja vielä ilman Jumalaa. 40% suomalaisista asuu yksin olisiko seurakunnan aika kohdata ja ottaa yksinäiset Jumalan perheeseen koska he siksi sitä kutsuvat. Olen monelta kuullut että koskaan kukaan ei tule edes tervehtimään, kysymään mitä kuuluu. Outoa hyvin outoa. Sanoiko Jeesus huvikseen rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi. Se ei ole sana se on myös teko.

Elämäsi toivottomuus, masennus, kaikki se joka on ajanut elämäsi kaaokseen ei ole muun kuin sielusi vihollisen työtä. Elämälläsi on tarkoitus olit sitten millainen tahansa tai olit tehnyt sitten mitä tahansa pahaa. Jumalalla ei ole toivottomia tapauksia. Ajatteleppa sitä haudoissa ollutta miestä joka oli kahlehdittu ja oli niin väkivaltainen ettei kelvannut minnekään muualle kuin luolassa elämään.

Jeesus Kristus on sama eilen tänään ja iankaikkisesti. Saatana on Jumalan saatana. Sano Hänelle joka rakastaa sinua yli kaiken. Hänen jonka kuva olet , olet Jumalan kuva sanoivat ihmiset sitten mitä tahansa. Usko jonka Jeesus vaikuttaa poistakoon pimeyden elämästäsi.

Job 11:17 Elämäsi selkenee kirkkaammaksi keskipäivää, PIMEINKIN YÖ ON NIINKUIN AAMUNKOITTO

Job 11:17 Kun asetat Jumalan ja Hänen valtakuntansa esimmäiseksi elämäsi selkenee kirkkaamaksi keskipäivää pimeinkin yö on niin kuin aamunkoito.

Suurimmalla osalla ihmisistä on epäjumalana toinen ihminen tai joku muu asia. Jumala sanoo että sinä saat arvosi loppujen lopuksi vain Jumalalta jos todella sen haluat löytää ja jättää luodun toiselle tilalle. Meidän ei ole käsketty palvoa luotua vaan Luojaamme.

Joka on minun tähteni luopunut kaikesta on saava takasin 100 kertaisesti jo tässä ajassa ja tulevassa. Itselle kuoleminen on hyvin vaikeaa mutta siinä on kysymys vapaasta tahdosta. Aabrahamista ei tullut Jumalan ystävää yhdessä yössä Jumala käski hänen hylätä sukunsa ja asuinpaikkansa kaiken mitä hänellä oli. Ja häntä sanottiin Jumalan ystäväksi. Aabrahamista tuli Jumalan ystävä koska hän totteli Jumalan käskyä! Näin tapahtuu sinullekin kun luovut kaikesta sinusta tule Jumalan ystävä.

Kukaan ei pääse sinua lähemmäksi kuin Luojasi. Jos haluat löytää Jumalan kutsun elämääsi etsi ensin Jumalaa ja hänen vanhurskauttaan niin kaikki muukin sinulle annetaan. Niin kauan kun kaikki rukoukset pyörivät vain omien siunausten ympärillä et näe kuin itsesi. Taivasten valtakunta jos se on sydämessäsi varmasti laittaa sinut sitä jakamaan. Millainen aarre on taivas ja Jeesus sydämessäsi joka asuu sydämesssäsi. Siispä rohkaisen sinua vaikeuksissa olevaa. Etsi Häntä koko sydämestäsi niin löydät tarkoituksen elämällesi.

Taivaan Abba Isän siunausta ja syliä sinulle! Anna Hänen tulla elämäsi Herraksi ja Kuninkaaksi.

Kun sotajoukkojen päämies on Kuninkaasi sinulla ei ole mitään pelättävää. Lue 5 Moos 28:2 koko luku ... Ja kaikki nämä siunaukset tulevat osaksesi....

Kysymyksessä on sydämen tila. Saat Jumalan siunauksen kun lopetat nurinan ja tottelemattomuuden. Sen tähden israelilaiset eivät päässeet luvattuun maahan koska nurisivat ja olivat tottelemattomia koko ajan. Muutaman viikon matka kesti 40v.

Älä seuraa heidän esimerkkiä niin pääset siunaukseksi kadotetuille. Se että Paavali sanoi etttä hän on syntisistä suurin ei tarkoittanut että hän olisi maannut sikolätissä tehden koko ajan syntiä vaan sitä että hän valitsi Jeesuksen armon ja totuuden joka päivä ja päätti vaeltaa valkeudessa. JOS (ehdollinen kysymys vapaa tahto) me valkeudessa vaellamme niin Jeesuksen veri pesee meidät kaikesta synnistä. Jos et ole pesukoneessa et puhdista. Hyppäät sieltä pois niin olet nopeasti spitaalin vallassa. Palata tietysti saa ja anteeksi saa mutta se ei ole Jumalan suunnitelma elämällemme. Jos me olemme synnistä vapautetut kuinka me vielä eläisimme siinä. Pitääkö meidän pysyä synnissä että armo suureksi tulisi. Ei todellakaan.

Paavali sanoi Jumalan ARMO EI MINUA KOHTAAN ole ollut turha vaan enemmän kuin kukaan muu OLEN TYÖTÄ tehnyt.

Meillä on kummallinen käsitys armosta.