Jer 23:29 Eikö minun sanani ole kuin tuli sanoo Herra ja niin kuin vasara joka joka kallion murtaa?

Ap.teot 2:3 Ja he näkivät tulisia kieliä jotka asettuivat heidän itsekunkin päälle.

Jaakob 3:5 ...katso kuinka pieni tuli ja kuinka suuren metsän se sytyttää

Olemme todella seurakuntana tulen puutteessa. Monen sydän on kylmentynyt palaako siellä edes hiillos. Sydämesi pitäisi palata hengen liekki ja se vie sinut kadotettujen luo.

Eivät terveet tarvise parantajaa vaan sairaat joten sinne missä ihmiset ovat tulen puutteessa. He kaipaavat sydämeensä Hengen liekkiä joka tuo heille toivon. Jos Jumalan sana on sydämessäsi en ymmärrä miksi se ei herättäisi ja lämmittäisi niitä joilta se puuttuu. Jeesus tuli sinussa sytyttää kyllä ihmisiä kun rohkenet todistaa ja pyydät siihen Jumalan antamaa ohjausta.

Liekkejä on monta yksi on valo hän on Jeesus Kristus. Tuli polttaa pois synnin kuonan ja se ei aina ole niin mukavaa. Puu ei kestä tuulta ja myskyä jos se ei suostu tuulen riepoteltavaksi. Sille ei kasva syvät juuret vaan heti kun kun tulee vaikeuksia se luovuttaa. Jos tulen läpi käyt ei se sinua polta etkä sinä kärvenny.

Tuli ja lämpö vetää aina puoleensa kärpäsiä. Niin on seurakunta elämässäkin missä tuli on sinne kaipaavat sielut menevät. Tottakai ihmiset haluavat apua sieltä missä todella Jumalan tuli palaa vai palaako se missään tällä hetkellä. Ei se ainakaan herätyksenä näy.

Luukas 12:49 Tulta minä olen tullut heittämään ja kuinka toivoisin että se olisi jo syttynyt.

Rukoilkaamme Pyhän Hengen tulta seurakuntiimme!