Jotkut uskovat ovat jo valmiina tallaamaan jumalattomat.Se ei tapahdu vasta kuin Herran päivän jälkeen.

Jeesus sanoi opetuslapsille jotka kysyivät pyydämmekö tulta taivaasta hävittämään heidät Jeesus vastasi: TE ETTE TIEDÄ MINKÄ HENGEN VALASSA OLETTE!

Perhe pitää kurissa vain omat perheenjäsensä, sama se on seurakunnassa. Meitä ei ole kutsuttu tuomitsemaan ulkopuolella olevia eli niitä jotka eivät ole uudestisyntyneet vaan sanomaan heille JUMALA ON RAKKAUS antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa (YESHUAN KANSSA). Emme voi odottaa jumalattomilta asioita joista he eivät tiedä, he elävät sen hallitsijan mukaan joka heissä vaikuttaa.

Samoin uskovien pitäisi elää HALLITSIJAN Ylkänsä mukaan ja totella häntä. Armo ei poista totuutta eli Jumalan 10 käskyä. Te olette minun ystäviäni kun te teette mitä minä käsken teidän tehdä.

Rakkautta lähimmäiseen ei ole poistettu vaikka raamattu sanoo että useimpien rakkaus kylmenee. Haluatko totella rakkauden kaksoiskäskyä. Maailman ihmiset elävät ilman todellista rakkautta hengessään. Kukaan muu ei pääse niin lähelle ihmistä kuin Yeshua koska kun hän valtaa sinun sydämesi ja henkesi vain hän voi tehdä sen. Ihminen ei voi hallita ja rakastaa sinua niin kuin tekee Jumala.

1 Joh 3:11...meidän tulee rakastaa toinen toistamme

Siitä maailma tunnnistaa teidät minun opetuslapsikseni jos teillä on keskinäinen rakkaus

Ei siis siitä kuinka paljon ihmeitä tapahtuu!

1 Joh 3:14 Me teidämme siiryneemme kuolemasta elämään sillä me rakastamme sillä me rakastamme veljiä. Joka ei rakasta pysyy kuolemassa.

1 Joh 3:18 Lapsukaiset älkäämme rakastako sanalla ja kielellä vaan teossa ja totuudesssa

Joh 3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut että hän antoi ainokaisen Poikansa ettei yksikään joka häneen uskoo hukkusi vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

Jos laulat Jeesus olet kaikkeni, olen yksin sun,siellä on myös tämä lause jota Jumala ei tee puolestasi vaan se on sinulle annettu Jumalan rakkaus vaatii meitä, lahjaksi olette saaneet lahjaksi antakaa:

Hes 34:16 Kadoneet minä tahdon etsiä, eksyneet tuoda takaisin, haavoittuneet sitoa, heikkoja vahvistaa mutta lihavat ja väkevät minä hävitän. Minä kaitsen niitä niin kuin oikein on

Uskon päämäärä on sielujen pelastus!!!!

Et voi olla toimeton sillä Pyhä Henki tekee sinusta TODISTAJAN, menkää ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni.