4 Moos 14:9 Älkää vain kapinoiko Herraa vastaan älkääkö peljätkö sen maan kansaa sillä heitä ei ole meille kuin suupalaksi Heidän varjelijansa on väistynyt heistä mutta MEIDÄN KANSSAMME ON HERRA. Älkää te heitä peljätkö

Aamos 3:7,8 Sillä ei Herra tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille . Leijona ärjyy kuka ei pelkäisi? Herra Herra puhuu kuka ei ennustaisi.

1 Joh 3:8 Joka syntiä tekee se on perkeleestä sillä perkle on tehnyt syntiä alusta asti. SITÄ VARTEN JUMALAN POIKA ILMESTYI ETTÄ HÄN TEKISI TYHJÄKSI (DESTROY) PERKELEEN TEOT.

1 Piet 5:8 Olkaa raittiit valvokaa. Teidän VASTUSTAJANNE perkele käy ympäri niin kuin kiljuva jalopeura.

Saatana on kuin kiljuva jalopeura ...niin kuin... kertoo että todellista valtaa sillä ei ole koska Jeesus on tallannut käärmeen pää sillä ei ole edes päätä enää millä se iskisi. Siksi emme saa kuunnella sen valheita sillä se on ollut valehtelja alusta asti.

2 Ms 14:14 Herra sotii teidän puolestanne olkaa te hiljaa.

2 Kun 6:17 Ja Elisa rukoili ja sanoi Herra avaa hänen silmänsä että hän näkisi Ja Herra avasi palvelijan silmät ja hän näki katso vuori oli täynnä tulisia hevosia ja tulisia vaunuja Elisan ympärillä.

Kiittäkäämme Voitokasta Kuningasta siitä että Hän on tuhonnut perkeleen teot. Kun katselemme Jeesusta aivan kuin Johannes Patmos saarelle kaikki henkivallat kirkuvat tuskissaan. Sen tähden paholainen riehuu niin voimakkaasti koska ne tietää pian joutuvansa ikuisen piinan paikkaan ja jokainen joka hänen omansa on. Siksi Jeesus tuli että hän pelastaisi hukkuvat. Hän on laupudesta ja rakkaudesta rikas. Anna hänen pelastaa itsesi tästä nurjasta sukuplvesta.

Taivas on määräni pää onhan sinunkin!


Taivas on uskoni määrä,matkalle en tahdo jäädä,
kaukaa jo siintävät rannat, autuaan ihanan maan
Auta oi Herrani kallis, niin että oisin mä valmis,
Kun saavut pilvissä kerran, kansaasi pois noutamaan.

Siellä ei kipua tuskaa, yötä ei murhetta mustaa,
Karitsan kirkkaus aina, loistavi ihmeellinen.
Auta oi Herrani kallis, niin että oisin mä valmis.
kun saavut pilvissä kerran kansaasi pois noutamaan.

Suo Herra sinne mun tulla, missä on armahdetulla,
Iäinen lepo ja rauha, Seurassa enkelien.
Auta oi Herrani kallis, niin että oisin mä valmis,
Kun saavut pilvissä kerran, kansaasi pois noutamaan..