Monet uskovat sanovat näin ja lauluvat olen särkynyt saviruukku.

Jumalan viesti kertoo kuitenkin että maailman ihmiset ovat särkyneitä saviruukkuja emme me jotka olemme uudestisyntyneitä. Uskovat ovat savea Herran pöydällä ja muotoilemisen jälkeen siirrytään uuniin ja sitten siitä tulee astia Herran käyttöön.

Ihminen omalla vaelluksellaan saa Jumalan kurittamaan itseään ja rikkomaan tämän astian ei Jumala mikään sadisti ole. Ja JOS astia meni rikki...

Malja ei voi olla ylitsevuotavainen jos se on särkynyt saviruukku. Ei ihme ettei ole herätystä kun niiden joiden pitäisi jo on olla astioita ovatkin edelleen särkyneitä ja rikkinäisiä. Jeesus on tullut että meillä olisi elämä ja yltäkylläisyys. Se tarkoittaa myös astiaa jonka hän on tehnyt itsellensä kunniakseen. Ja se malja on ylitsevuotavainen ja pulppuaa muille ihmiselle siunaukseksi.

Jos lähtee etsimään itsestään haavoja niitä löytyy loppuelämä vihollinen tulee tuomaan aina uuden haavan ja elämä pyörii itsensä ympärillä. Kyllä ihminen tarvitsee sisäistä parantumista mutta Jumala kyllä sen aikanaan ilmoittaa jos sellaista tarvitaan. Ei ole paljon lahjaksi annettavaa jos kaikki pyörii oman itsensä ympärillä. Jesaja kuitenkin sanoo eikö tämä ole paasto johon minä mielistyn

...silloin sinun haavasi kasvavat nopesti umpeen ja valkeutesi puhkeaa esiin kuin aamurusko

Jes 58:6-10

Ovat hakanneet itsellensä särkyneitä vesiastioita

Joku sanoi että osa meistä on muoviastioita.Voi hyvä ihme ei savea ja muovia voi verrata toisiinsa. Eihän se muovi edes maadu se on ongelmajätettä. Joku kysyi miksi sen pitäisi maatua . Jokainen maatuu mullan alla. Jos muoviastian laittaa uuniin se sulaa kuin suklaasotilas.

Sen sijaan saviastia kestää kovankin uunin lämmön. Kun olet uskossa olet savea ja Kristus sinua muovailee tai olet jo Herran muovaama ja uunissa josta aikanaan tulee astia JALOA KÄYTTÖÄ VARTEN.