Matt 9:38 Rukoilkaa siis elon herraa että hän lähettäisi työmiehiä elonkorjuuseesnsa

Jumalalla ei ole antautuneita työmiehiä, suurin osa rukoilee vain herätystä vaikka sitä Jeesus ei edes käskenyt rukoilla!

Jes 28:24,26 Ainako kyntäjä vain kyntää kun olisi kylvämien ainako vakoaa ja äestää maatansa? Hänen Jumalansa on neuvonut hänelle oikean tavan ja opettaa häntä.

Kylvämistä ei voi eikä saa tehdä samalle porukalle 40v.

On aika siirtyä sinne missä se otetaan vastaan ja jossa vilja on kypsynyt ja vain odottaa leikkuuta sydämen uudestisyntymistä. Kuuntele Jumalaa niin hän kyllä neuvoo tavan millä tavalla voit leikkuutyössä olla. Nyt on kylvetty on aika kuunnella miten leikataan. Ja ainoastaan ruumiiseen joka haluaa uusia lapsia ja iloitsee niistä että syntyy suuri ilo kuin apostolisena aikana niin tämmöiseen perheeseen on tulijoita.

Seurakunta ei ole mikään tuotantolaitos tai maallinen yritys. Se on perhe. Emme tajua todellisesta jumalan perheestä hölkäsen pöläystä. Kukaan ei halua perheeseen syntyä joka on kuin avioeroperhe tappelee koko ajan keskenään. Aina kun ihminen tulee uskoon pitäisi pitää kahvikekkerit. En ole vielä eläissäni tällaista nähnyt. Tajuammeko edes ikuisen elämän arvon ja toisen ihmisen arvon. Emme tajua!

2 Kor 5:11Kun me siis tiedämme mitä Herran pelko on niin me koetamme saada ihmisiä uskomaan...

On tullut aika jolloin pää sanoo ruumiin jäsenille mene ja tee niin kuin olen käskenyt. Raamattu ei ole mikään toivomuskirja. Se on velvollisuuksien ja vastuun kirja. Kun armon on oikein käsittänyt ja tajunnut helvetin kauhut niin sitä parkuu kuukausitolkulla uskosta osattomia. Missä seurakunnassa on itketty kadotukseen joutuvien puolesta. Kaikki on niin uskomattoman kevyttä. En ole tämmöistä ikinä nähnyt että itkettäisiin kadotukseen joutuvien puolesta. Jos ei tajuta ikuisuutta pitää alkaa rukoilemaan että uskovat ensin näkis mikä on kadotus. Kyllä olis sen jälkeen evankelistoja kadut pullollaan.

Fil 3:18 Sillä monet jotka usein sen teille sanonut ja nyt aivan ITKIEN sanon vaeltavat RISTIN VIHOLLISINA

On aika lopettaa esitämästä Jumalalle listaa asioista joita luetaan liukuhihnalta. Jumala tietää ennen kuin me edes anomme. Isä meidän rukous keskittyy kaikkeen muuhun kuin vain omiin siunauksiin se sanoo tulkoon valtakuntasi ja se tulee uskosta osattomiin.

On suuri valhe väittää että vain Herra hoitaa. Miksi ylipäänsä Jeesus sitten asetti seurakunta kun sielunhoitotilanne kokouksissakin yleeensä kestää 2-5min ja se oli siinä. Miksi rakkaus lähimmäiseen on kadonnut.

1MS 18:32 Ja hän sanoi Älköön herrani vihastuko että puhun vielä tämän ainoan kerran. Entä jos siellä on kymmenen? Hän vastasi: NIIDEN KYMMENEN TÄHDEN JÄTÄN HÄVITTÄMÄTTÄ

Aabraham tajusi ikuisen elämän hänellä oli hätä kadotetuista ei hän muuten näin olisi rukoillut. Ja kuinka armollinen Jumala olisi ollut 10 vanhurskaan takia olisi ollut hävittämättämättä sitä syntistä kaupunkia.

Luuk 9:54 Kun hänen opetuslapsensa Jaakob ja Johannes sen näkivät sanoivat he herra tahdotko niin sanomme että tuli taivaasta tulkoon alas ja hävittäköön heidät. Mutta hän kääntyi ja nuhteli heitä

Millainen asenne sinulla on eksyneitä kohtaan. Tulta ja tulikiveäkö halaut heidän päälleen vai riennätkö heidät luokseen heittäen Kristus pelastusrenkaan heidän ympärilleen estäen heitä hukkumasta?

Matt 11:24 Sodoman maan on tuomiopäivänä oleva helpompi kuin sen kaupungin (Kapernaumin)

Sillä jos ne voimalliset teot jotka ovat tapahtuneet sinussa olisivat tapahtuneet Sodomasssa ,niin se seisoisi vielä tänäkin päivänä.