Yks `profetaallinen`julista sano en minä usko enkä välitä et ulkomailta tulee joku julistaja en minä usko että herätys niin puhkeaa. En minä välitä jäähalli ja areenakokouksista en usko että Jumala herätys niin puhkeaa.

Minä sanoin kaverille kun lähettiin miks Jumala toimisi aina mahdollisimman pienissä puitteissa. Pitääkö se herätys tunkee johonkin pieneen pahvilaatikkoon johon mahtuu 2 ihmistä et toimittaisiin mahdollisimman pienissä puitteissa. Siellä missä on synnytys siellä on meteliä ja huutoa. Jos et sitä tiedä käy kurssi kun ihminen syntyy. Hengellinen syntyminen on vielä rankempaa.

Nykyään uskoontulokin on niin vaiennettu ettei ääntäkään saa päästää Jumala on kuitenkin rajoittamaton hän toimii jos tahtoo isoilla areenoilla. Lukekaa vaikka Carlos Anacondian kirja kuuntele minua saatana kyllä sieltä on pienet puitteet pois. Jumalalla on moia yksilöitä jotka on tavoittanut suuria joukkoja pelastukseen. Kateus synnyttää kaikenlaista kun ei tajuta että siitä pitää palvelijan maksaa hintaa elämällään. Jumala ei kunniaansa kenellekään jaa. Uskonnollinen maailma on aina kateellinen niille joita Jumala käyttää.

Jeesuksen nimessä tämä ns.kristillinen perhe joka on täynnä riitaa kateutta harhaoppeja se luhistuu Jeesuksen Kristuksen nimessä että Suomi näkee herätyksen.Itse asiassa ne jotka syyttävät toisia harhaoppisiksi ja vääriksi profeetoiksi heidät on lumonnut harhaoppi eiikä heidän sulhasensa

Vökevä rukoilija rukoili herätystä. Herra anna meille sieluja anna herätys! Kädet ylhäällä ja suu hymyssä. Rukouksen jälkeen siirryttiin yläkertaan kokousta odottelemaan. Rapuilla seisoi juopunut mies.Sama rukoilija tuli minulta kysymään voiko tuon miehen päästää sisään kun se on humalassa. Raivostuin ja sanoin miten se herätys puhkee kun ihmisillä pitää olla jo portilla oikeet fariselaisuuden kaavut jos kaikki syntiset homot narkkarit ja juopot poistetaan jo ennen kuin ovat sisälle päässeet miten herätys voi puhjeta.

Siellä missä on herätystä siellä saa olla huutoa ja meteliä. Ei synnytystä tapahdu ilman ettei ääntäkään saa päästää. Kyllä ihmisen täytyy saada purkaa vaikka huutamalla ja itkemällä esirukouspalvelussa kun valta vaihtuu sydämessä. Meillä ei ole edes rukouspalvelulussa aikaa ihmiselle.

Niilo Yli-Vainion aikaan sielunhoitajat puhuivat tunteja sielunhoidettavan kanssa.