San 1:23 Kääntykää minun nuhdeltavikseni. Katso minä vuodatan teille henkeäni SAATAN SANANI tiedoksenne

Jer 25:5 Kääntykää itsekukin pahalta tieltänne ja pahoista teoistanne....

Jooel 2 :13 Reväiskää rikki sydämenne älkää vaateitanne ja kääntykää Herran teidän Jumalanne tykö sillä hän on armahtavainen ja laupias pitkämielinen ja armosta rikas ja hän katuu pahaa

Ap. teot 3:19 Tehkää siis parannus ja kääntykää että teidän syntinne pyyhittäisiin pois

1 Kun 18:21 ja Elia astui kaiken kansan eteen ja sanoi: Kuinka kauan te onnutte molemmille puolille? Jos Herra on Jumala seuratkaa häntä mutta jos Baal on Jumala seuratkaa häntä Eikä kansa vastannut hänelle mitään

Nykyään suuret kokoukset markkinoidaan suurilla ihmeillä. Todelllinen parannussaarna ja sovituksen sana merkitsee keskittymistä olennaiseen eli sielujen pelastukseen eikä ihmeisiin ja merkkeihin. Lopulta ne eivät kanna kun tulee vaikeaa. On paljon kokouksia joissa ei enää sanota sanaa synti. Jeesus tuli kuitenkin osoittamaan maailmalle synnin vanhurskauden ja tuomion. Armon ja totuuden ja hänen sanansa on se totuus.

Vain voideltu sana Pyhässä Hengessä saa meidät tekemään parannuksen ja se on meille hyväksi ei asiaksi joka kieltää meiltä elämän ja kaiken koska luulemme että uskovaisen elämä on niin tylsää kun ei saa tehdä sitä ja tätä mitä ennen teki.

Kukaan ei voi nauraen ja leijonan lailla karjuen tulla ristiinnaulitun luo. Jos jo Jeesuksen aikana ihmiset itkivät pelkästä hänen läsnäolostaan kuinka paljon enemmän nyt kun hänet ristiinnaulittiin.

Hän kumminkin nousi kuolleista ja elää ja antaa meille lahjaksi uuden elämän. Sisimmän puhetta kun Jumala puhuu ei voi verrata mihinkään tässä maailmassa.Se antaa sydämelle niin suuren ilon ja onnen suosittelen etsimään Jumalaa ja hänen vanhurskauttaan.