Luuk 10:19 Katso minä olen antanut teille vallan tallata käärmeitä ja scorpioneja ja kaikkea vihollisen valtaa eikä mikään ole teitä vahingoittava

Monilta uskovilta puuttuu rohkeus ja usko että seurakunta on tässä ajassa se joka vie Jeesuksen voiton eli sanoman Golgatalta eteenpäin. Seurakunnalle on annettu valta sekä julistaa evankeliumi sekä ajaa saatana pois ihmisten elämästä. Enkelit ei tee tätä työtä se on annettu meille ja jos me emme sitä työtä tee on varmaa että se jää tekemättä,

Jumala ei ole uskovaisten juoksupoika me olemme hän lähettiläitään. Jos joku jotain juoksuttaa niin Herra Sebaot käskee sotilaitaan jos he edes tottelevat hänen käskyjään.

Jeesus itse antoi esimerkin Hän kulki jopa 3 päivää kohdatakseen yhden ihmisen ja parantaakseen tämän ja vieden evankeliumin. HUOM: Jeesus ei käyttänyt rukousta kuin kerran jossa hän ei olisi kohdannut ihmistä silmäkkäin . Kaikissa muissa raamatun kohdissa joissa hän paransi ja vapautti ihmisen hän kohtasi ihmisen silmäkkäin. Emme ole suurempia kuin Jeesus.

Hän meni sinne jossa ihmiset olivat.Hän ei rakentanut temppeliä ainoastaan ruumiinsa temppelin. Nykyään sanotaan tulkaa jumalattomille kun meidän pitäisi sanoa itsellemme menkäämme sinne missä he ovat.

Scorpioni kuvaa myös syntiä ihmisen elämässä. Se on aina pistämässä aiheuttaen suurta tuskaa ja sitä tekee synti ihmisen elämässä jos hän ei käänny synnistään.Sitä ei tiedä millaisiin mielettömyyksiin synti voi viedä ihmisen joka ehdoin tahdoin siinä pysyy. Jos olet rakentanut hiekalle voit olla varma että scorpionit siellä viihtyvät.

Vaihda se kallioon niin pääset rakentamaan elämääsi Kristus kalliolle jossa nämä elukat eivät viihdy.