Olen 48v. Olen Jeesuksen todistaja! Sentähden tämä nimi koska uskon että En elä enää minä vaan Kristus minussa!

Tehtäväni ei ole kertoa mikä titteli luulen itselläni olevan, ainoat lainaukset ovat tietysti Raamatusta, Leonard Ravenhilliltä ja Virtoja erämaasta kirjasta 20.1.2017. Kaikki muut kirjoitukset olen kokenut tarpeelliseksi kirjoittaa!

Minulla on suuri perhe! Se on kyllä hyvin hajalla tällä hetkellä mutta Jumala sen tekee jälleen yhdeksi. Me tulemme näkemään jälleen mikä ero on vanhurskaan ja jumalattoman välillä. Mal 3

Saan olla lapsi Jumalan mua suuri perhe rakastaa.

Ja vaikka olisin fyysisesti yksin parhain ystäväni on Abba Isäni ja Yeshua sekä Pyhä Henki.

Mutta jos uskosta osaton haluaa tietää uskoni perustuksia mielihyvin vastaan.. Avaa raamattu vastaukset löytyvät sieltä. On tärkeää olla Yeshuan lähellä, kuunnella Häntä ja todistaa! Rukoilen että lakkaat kuulemasta miljoonaa muuta ääntä ja alat yksin ollessasi kuuntelemaan Häntä joka pääsee lähemmäksi kuin kukaan toinen tässä maailmassa. Oletko kokenut sen. Hengessäsi ei voi puhua kuin Jumala tai saatana. Jokaiselle meille tulee aika jolloin kukaan muu ei voi koskettaa tuskaasi kuin Abba Isä ja Jeesus Pyhän Hengen kautta näin sanoi David Wilkerson! Totta! Kuuntele Isä,Poikaa ja Pyhää Henkeä joka on on YKSI (echad ei yhtä)!