On monia ihmisiä jotka rukoilevat Jumalaa. Ensimmäiseksi he aloittavat se listan tuomisen Jumalalle kuinka huonoja, vajavaisia ja syntisiä he ovat.

Matt 21:22 Ja kaiken mitä te anotte rukouksessa uskoen te saatte

Jaakob 1:6 mutta anokoon uskossa ollenkaan epäilemättä....älköön sellainen luulko mitään saavansa

Luuletko todella että Jumala kuulee tämänkaltaisia rukouksia. Vajavaisuus ei todellakaan tarkoita sitä että sinulla ei voisi olla Jeesuksen antamaa uskoa sydämessäsi joka siirtää vuoria. Silloin kun katselemme itseämme jopa rukouksessa alkaa tämä oman minän voivotus. Se ei ole nöyryyttä että tuot Jumalalle luettelon kaikesta siitä puutteesta mitä koet. Olet unohtanut tämän

Ps23:1 Herra on minun paimeneni ei minulta MITÄÄN PUUTU.

Laita se tämä rukouksessakin toimeen. Hän on sinun uskosi, täydellisyytesi, vanhurskautesi , pyhityksesi ja lakkaa halventamasta itseäsi. Jumala on sanonut että olet hänen KUVANSA. Kuinka oikein näet itsesi. Rukous joka lähtee sydämestä joka elää synnissä siitä voi sanoa että se on vajavainen rukous. Mutta sydän joka on puhdistettu sieltä lähtee uskon rukous koska siellä et hallitse sinä vaan Jumalan henki PYHÄ HENKI.

Lihassa asuu aina synti ja liha on ristiinnaulittava. Liha ei peri taivasten valtakuntaa se on ristiinnaulittava joka päivä se on asenne. Jää rukouksesi puolitiehen tuommoisen valitusvirren kanssa. Rukous joka luettelee Jumalalle aiheita kuin jossain myllyn paras tehtaassa, ei ole rukousta rukoustaistelusta puhumattakaan. Jokaiselle rukoukselle pitäisi löytyä ihminen joka jatkaa sen voittoon asti rukoilemalla.

Eräskin pariskunta ollut Herran työssä vuosikymmeniä loukkaantui kun sanoin että niin rukoilette puolestani. Joo kyl me rukoillaan. Sanotteko joka uskon rukouksen jälkeen JOS SE ON SINUN TAHTOSI. Sanoin: Jumala ei kuule teidän epäuskoisia rukouksia. Teidän kuuluu rukoilla lupausten perusteella. Kun sanotte JOS vedätte omalta rukoukselta pohjan pois. Jumala ei edes kuule tuommosia rukouksia. Heti loukkaannuttiin. Jos sulla tuommoinen usko henki on.... Sanoin mielummin kuulun "uskon" liikkeeseen kuin epäuskon liikkeeseen.

Elätkö sinä vai Kristus sinussa!