Olemme unohtaneet Kaikkivaltiaan.

Jaakob 5:17 Elias oli YHTÄ VAJAVAINEN KUIN MEKIN ja hän rukoili ettei sataisi EIKÄ SATANUT MAAN PÄÄLLÄ KOLMEEN VUOTEEN JA KUUTEEN KUUKAUTEEN

Raamatussa on 800 lupausta (David Wilkerson Jesus promises book)

Kun rukoilet Jumalan sanan lupausten pohjalta saat sen mitä rukoilet koska Jeesus elää sinussa. Jos rukoilet joka lupauksen kohdalla JOS se on sinun tahtosi et rukoile uskossa älä silloin odota mitään Herralta saavasi. Epäuskoista rukousta Jumala ei kuule.

Vedät itseltäsi uskon maton jalkojesi alta ei ihme ettei ole herätystä. Uskovien täytyy näyttää esimerkkiä mitä usko on eikä ihmetellä maailman menoa me olemme esimerkkejä PYHÄSTÄ ELÄMÄSTÄ. Kuinka kukaan voi tulla vapauteen jos menet ja kerrot kaikki pimeyden teot. Jeesus ei antanut sellaista esimerkkiä,

Jeesus tuli paljastamaan pimeyden teot.Hän on sen jo tehnyt Golgatalla. Loppuosa on meidän vastuullamme. Todistamme valosta Kristuksen vain se poistaa pimeyden. Siis mihin uskot omaan menneisyyteesi vain siihen mihin HERRA SEBAOT kykenee. Älä rajoita Jumalaa.

Hebr 11:1 Mutta USKO ON LUJA LUOTTAMUS siihen MIKÄ EI NÄY

....jos kertoisin...

Hebr. 11:333,34 jotka uskon kautta kukistivat valtakuntia pitivät vanhurskautta voimassa, saivat kokea lupauksien toteutumista ,tukkivat jalopeurain kidat, sammuttivat tulen voiman ,voimistuivat heikkoudesta,tulivat väkeviksi sodassa,ajoivat pakoon muukalaisten sotajoukot.

Joonas Kelottijärvi sanoi Lapissa ON NIIN RAITISTA ETTEI HENKI LIIKU.

TOTTA. Kaikki on niin hallittua seurakunnissa ihmisten toimesta ei Jumalan ja kaikilla pitäisi raamatun mukaan olla jotain annettavaa miten se toteutuu nykyisin.

En ole nähnyt. Turha lukea armolahjoista jos saarnaaja päättää kuka saa toimia ja kuka ei. Ei ole ihme ettei henki liiku.

Joh 3:8 Tuuli puhaltaa missä tahtoo ja sinä kuulet sen huminan mutta et tiedä mistä se tulee ja minne se menee NIIN ON JOKAISEN JOKA ON HENGESTÄ SYNTYNYT

TOISTO: NIIN ON JOKAISEN JOKA ON HENGESTÄ SYNTYNYT

Miten kellään voi olla lupa estää ja ajaa ulos Jumalan Hengen tuuli. Henki ei puhalla jos sille ei anneta lupa toimia.

Vastuu on seurakunnan johdolla!

Herätys kun alkaa silloin ei ilmoiteta kokous alkaa klo 11-12.30

Silloin ollaan vaikka viikko Herran läsnäolossa! Ei tule aika pitkäksi koska suuri ilo syntyy. Vai syntyykö. Jokaisen uskoontulon jälkeen pitäisi tarjota kermakakkua vai eikö ihmisen iankaikkisuudella todellakaan ole suurempaa ARVOA. silloin jokainen menee onnittelemaan kun lapsi on syntynyt uudesti! Oletko nähnyt minä en!