Room 7:19 sillä sitä pahaa mitä minä tahdon minä en tee vaan sitä mitä en tahdo minä teen

Tämä on yksi vaihe elämässä . Mut jos sinulla on tämä lause päällä 24/7 et ole Jeesuksessa vaan paholaisessa ja omassa mielessäsi. Katsos kun Jeesus sanoi meille ettette te elää itsellenne vaan Minä elän teissä ja minkä te elätte lihassa sen te elätte Jumalan pojan uskossa.

Jos sinulla ei ole hengellistä näkökykyä Jumalalta. olet kohta ´suonsilmäkkeessä´ ja sinne taidat upota jos ei apua tule. Sama on Jeesuksen Veri kun vaellamme hänessä hänen verensä pesee meidät puhtaiksi kaikesta synnistä. Se on kuin silmän luomi joka räpsähtää kun roska siihen tulee.

Kun Paavali totesi että sitä mitä minä en tahdo sitä minä teen, jos kuvittelet Paavalin hokeneen tätä samaa lausetta loppuelämän miten hän kykeni ja jaksoi :

Ap.Teot 28:30 Ja Paavali asui omassa vuokra-asunnossaan kaksi täyttä vuotta ja OTTI VASTAAN KAIKKI,JOTKA HÄNEN TYKÖNSÄ TULIVAT

Tämän päivän kristillisyys ei todellakaan ole uudentestamentin kristillisyyttä . Mitään ei voi kopioida päähän se täytyy ottaa uskossa sydämeen ensin uskoa ja sitten laitaa teoiksi. Siksi se jää niin rakkaudettomasti kellumaan ehkä sitä osoitetaan vähän Jumalalalle mutta miksei niile jotka eivät näe ovat niin sidottuja etteivät edes pysty hengittämään.

Meidän ei ole tarkoitus vain ruokkia itseämme kaikki on tehty jaettavaksi. Miksi ihmiset eivät tutki mikä on totta ja mikä valhetta. Herätys ei ole sitä että tehdään yksi käännyinen se on sitä kun KOKO KAUPUNKI MUUTTUU.

Mutta kun mulla on niin pieni usko ja kynttiläkin on pienessä pahvilaatikossa vai voisko sen tulen laittaa tulitikkuaskin alle ettei kukaan vaan näe?

PÄÄ MÄÄRÄÄ RUUMISTA EIKÄ TOISTEN PÄIN. JUMALA EI OLE MEIDÄN JUOKSUPOIKAMME. Morsiamen tehtävä on palvella Ylkäänsä eikä päinvastoin.

Entä sitten kun Juudan jalopera rupeaa ärjymään. Jalopeuran jälkeläiset eivät kyllä pelkää koska ovat sen jälkeläisiä. Muilla taitaa olla pelättävää varsinkin synnissä vaeltavat ja nimikristiyt,

Saatanan syytös ja omantunnon kärsimys synnin tähden on aivan eri asia siitä pitää tehdä parannus. Eikä hokea vaan armo armo. Mihin se totuus hyppäs, kaivoon kai. Uskovien omiatuntoja ei ole poistettu. Ja taivaallinen lääkäri ei sitä edes tee vaikka pyytäsit ettei Pyhä Henki sinua mistään nuhtelisi ja kurittaisi!

Heb 12:7 Kurituksessa te kärsitte, Jumala kohtelee teitä niin kuin lapsia.Sillä mikä on lapsi jota Isä ei kurita!

Uskovaisten kiiltokuva Jeesus näyttää pian millainen hän todella on ja Abba Isä on siinä mukana

Johannes näki Kuninkaitten Kuninkaan Jeesuksen

Ilm 1:17 Ja kun minä hänet näin kaaduin minäkuin kuolleena hänen jalkojensa juureen.

Saulus

Ap.teot 9:3,4 ja kun hän oli matkalla tapahtui hänen lähestyessään Damaskoa että yhtäkkiä valo taivaasta leimahti hänen ympärillään

Hän sanoi: Kuka olet Herra? Hän vastasi Minä olen JEESUS jota sinä vainoat.