Kaikki varmasti tietävät mitä holocaust tarkoitti natsien joukkotuhoa juutalaisia kohtaan.Usein ihmetellään miten Jumala salli sen tapahtua. Ei Jumala olisi sitä sallinut mutta uskonnollinen maailma salli sen tapahtua. Raamatussa ei ole vain pyyntöjä siellä on myös käskyjä jotka pitää pitää.

Luther oli sitä paitsi antisemiitti. Kirjoitti kirjan juutalaisista ja heidän valheistaan. Sodan aikana natsit poistivat kaikki sanat raamatusta Israeliin ja juutalaisiin viittaavat kohdat.

Yksin armosta oli Lutherin sanonta. Se näkyi silloin ja se näkyy nykyisin. Ei tarvi tehdä mitään Jumala tekee kaiken. Mikä harha. Armon oikea käsitys saa meidä rakastumaan niin Kristukseen että olemme valmiit palvelemaan Ylkäämme. Ja olihan niitä natsi saksassakin joitakin jotka uhrasivat oman elämänsä juutalaisten tähden. MIKSI HEITÄ OLI NIIN VÄHÄN!

14 VUOTIAAN POJAN KIRJE KESKITYSLEIRILTÄ:

Rakkaat vanhemmat, vaikka taivas olisi paperia ja koko maailma mustetta se ei riittäisi kärsimystäni ja kaikkea sitä mitä näen ympärilläni-jalkani vuotavat verta, koska he ottivat kenkämme. Teemme työtä koko päivän syömättä lähes mitään ja nukumme ulkona maassa ( he veivät myös takkimme ) Joka yö juopuneet sotilaat tulevat hakkaamaan meitä puisilla kepeillä ja ruumiimme on mustelmilla kuin pala poltettua puuta. Joskus he heittävät meille raakoja porkkanoita ja yhden punajuuren ja se on häpeällistä: me taistelemme toisiamme vastaan saadaksemme edes pienen palasen yhdestä leivästä-Joitakin päiviä sitten kaksi poikaa karkasi ja he laittoivat meidät jonoon ja tappoivat joka viidennen-Tiedän etten pääse täältä elävänä pois. Sanon hyvästit kaikille, rakas äiti, isä, veljeni ja sisareni, ja minä itken.....

Sakarja 2:8...Sillä joka koskee teihin se koskee hänen SILMÄTERÄÄNSÄ!

Yksi on Obadja 1 :1 Mutta älä katso iloiten veljesi päivää hänen onnettomuutensa päivää älä ilku juutalaista heidän turmionsa päivänä..

Obadja 1:15 Sillä lähellä on Herran päivä kaikkia pakanakansoja: niinkuin sinä olet tehnyt niin sinulle tehdään, kosto sinun teostasi kohtaa sinun omaa päätäsi.

1:12,13 Mutta älä katso iloiten veljesi päivää hänen onnettomuutensa päivää älä ilku juutalaisia heidän turmionsa päivänä äläkä suullasi suurentele ahdistuksen päivänä

Älä seiso tienhaarassa hävittämässä hänen pelastuneitansa. Älä luovuta hänen pakoonpäässeitänsä ahdistuksen päivänä.

On hyvä rukoilla auta Herra tätä poloista maailmaa. Se on kuitenkin tyhjä ja turha rukous jos kukaan ei tee sen eteen mitään että ne jotka ovat myrskyävällä merellä pinnan alla eivät saa ojentavaa auttavaa kättä joka nostaa heidät ylös.

San 24:11 Pelasta ne joita kuolemaan viedään pysäytä ne jotka surmapaikalle hoippuvat.

Jeesus käski rukoilla työmiehiä elonkorjuuseen ei herätystä. Sitä ei tule jos ellei löydy ihmisiä jotka pysäyttävät tämän hengellisen holocaustin jolloin ihmisiä valuu iankaikkiseen kuolemaan.. Jos meillä on näky taivaasta on varma että meillä on myös näky helvetistä

Ettei yksikään hukkuisi...

Jos olemme todella olleet siinä tilanteessa me emme voi olla suruttomia siionissa. Ei ole tarkoitus että laulamme tuntikaupalla sulle antaudun, olet mun kaikkeni ja sitten kun lähdemmme kokouksesta suumme on lukittu kun emme uskalla tai halua kenellekään kertoa sovituksesta.

Olemme loukkauskallio sekä synnissä vaeltaville kristityille että maailman ihmisille halusimme sitä tai emme. Uskovalla ei voi olla hengellistä ehkäisyä jos hän elää valkeudessa. Karitsat eivät lisäänny mutta lampaat sitäkin enemmän.Hengellinen ehkäisy on sydämen tila kun ihminen elää synnissä.. Lihassa synti roikkuu kiinni mutta ei sydämessä jos siellä Herra hallitsee.

Jes 40:11 ...johdattelee IMETTÄVIÄ lampaita

Se mitä suullasi tunnustat sitä olet. Niin kauan kuin katsomme omaan vajavuuteen syntisyyteen tai pyhyyteemme kaikkeen siihen mitä itse olemme unohtaneet...

Gal 2 :20 Minä elän en enää minä vaan Kristus minussa,

Lait ovat hyviä mutta ihminen pelastuu vain armon ja totuuden sanoman kautta!

VÄITÄMME RAKASTAVAMME JUMALAA MUTTA OLEMME HYLJÄNNEET LÄHIMMÄISEMME, IHMISEN JOKA ON JUMALAN KUVA OLI HÄN SITTEN MILLAISESSA TILASSA HYVÄNSÄ! OLISIKO AIKA LAULAA.:

JEESUS MINUN SYDÄMESSÄNI LAULAA KADONNEET, EKSYNEET JA HAAVOITTUNEET. JEESUS MINUSSA LAITTAA MINUT LIIKKEELLE JEESUKSEN RAKKAUDEN TÄHDEN. OLEN VALMIS NOUSEMAAN JA LÄHTEMÄÄN ETSIMÄÄN SINUA. VELJENI! SISARENI! LÄHIMMÄISENI