1 Kor 9:25 Mutta jokainen kilpailija noudattaa itsensähillitsemistä kaikessa...

Gal 5:22 Hengen hedelmä on itsensähillitseminen

Meissä ei näy kenessäkään hengen hedelmät täysimääräisenä. Lihan teot ovat ilmeiset niillä omat hedelmänsä . Voit lukea ne raamatusta. En usko että Pyhän Hengen vaikutus meissä saa aikaan sellaista mikä ei ole terveen harkinnan henkeä ja hyvältä kuulostavaa ja näkyvää

Pyhä Henki meissä kirkastaa aina Kristusta ennen kaikkea sanojemme mutta myös käytöksemme kautta. Jos sanomamme jonka kuulen saa minussa aikaan Kristuksen elämää ja vanhurskautta, se ei voi olla harhaa. Mutta jos jostain manifestaatiosta tehdään oppi ja kaikkien pitää sitä matkia se tuntuu oudolta. Jumala ei toimi koskaan niin että hän kopioisi sanomaa tai Pyhän Hengen vaikutusta.

En ymmärrä kaikkia manifestaatioita mutta en ymmärrä myöskään että niin helposti sanotaan että minussa on Pyhä Hengen hedelmät ja lyödään toisia sanomalla heitä susiksi ja vääriksi profeetoiksi. Raamatussa ei missään sanota että kaikki pitäisi esittää mahdollisimman murheellisesti ja surullisesti eikä viisarikaan saa värähtää.

Yksi ihminen minulle sanoi että sinä et tiedä kärsimyksestä mitään toisin kuin minä. Kun Herra minua koulutti laihduin 25 kiloa. Sanoin että jos se olisi ollut Jumalan työtä et puhuisi siitä mitä itse ja vielä puhuisit siitä muille mitä kärsit vaan kirkastaisit sillä Kristusta.

Kärsimyksen tarkoitus on aina tuoda esiin Kristusta meissä eikä oman itsemme kokemaa kärsimystä. Monesti kuulee todistuksia Jumalan antamasta kärsimyksestä eikä ollenkaan käsitetä että kärsimyksen tarkoitus on tuottaa hedelmää mitä Pyhä Henki tuottaa. Kun Pyhä Henki tulee teihin te tulette olemaan minun todistajiani maan ääriin asti. Se on meidän tehtävämme. Ei tarvi lähteä Afrikkaan. Suomi on täynnä uskottomia joka näkyy ihmisten elämässä kaikella muulla tavalla kuin pyhyydellä.

Pyhä Henki kirkastaa aina Kristusta myös käytöksemme kautta. Jos sanoma jonka kuulen saa minussa aikaaan Kristuksen elämää se ei voi olla harhaa. Mistään Pyhän Hengen tuottamasta kokemuksesta ei voi tehdä oppia että kaikkien pitäisi käyttäytä samalla tavalla. Emme ole toistemme kopioita. Raamatussa ei missään sanota että kaikki pitäisi sanoa mahdollisimman vakavasti ja murheellisesti.

Jos puhutaan enemmän siitä mitä on kärsitty.Kärsimyksen tarkoitus on kuitenkin tuoda esiin uusi elämä meissä eikä se mitä itse olemme käyneet lävitse. Monesti kuulee kärsimyksestä jonta Jumala antaa eikä käsitetä että siihen ei pidä keskittyä vaan hedelmään mitä se tuottaa. Te tulette olemaan minun todistajiani aina maan ääriin asti.

Mieti Joosefia lue se raamatusta ja mieti kuinka paljon hän puhui veljilleen ja omaisilleen kärsimyksistään. Hän sanoi vain

1Ms 41:52 Toiselle hän antoi nimen Efraim sillä sanoi hän: JUMALA ON TEHNYT MINUT HEDELLMÄLLISEKSI KÄRSIMYKSIENI MAASSA!