Ap.t. 3:19 tehkää siis parannus ja kääntykää että teidän syntinne pyyhittäisiin pois

On mahdotonta ottaa vastaan armo jos ei tiedä mihin sitä tarvitsee elämässään. Ei ensin suun tunnustus vaan sydämen pisto Pyhässä Hengessä joka aikaa saa katumuksen hengen ihmisen elämässä. Ja silloin ihminen voi ottaa vastaan armon sekä totuuden. Pään tieto ei riitä se on fariselaisuutta ja uskonnollisuutta. Sitä on yllin kyllin. On muutoksen aika.

Liian vähän aikaa vietetään pelastusta etsivien kanssa alttarilla. Ei kukaan synny kahdessa sekunnissa. Mihin ihmeeseen on kiire kun rauhassa kohdattaisiin ihminen sitä on seurakunta, sitä on perhe. Perhe joka kokoontuu kerran viikossa ei ole pyhien perhe. 2000 v sitten he kokoontuivat joka päivä kodeissa. Äläkä sano ettei ole aikaa. Aikaa on mikä mahtaa olla tärkeintä?

Joh 1:17 Armo ja totuus on tullut Jeesuksen Kristuksen kautta.

Uudestisyntymässä otat vastaan koko paketin. Sieltä ei kiskota paloja kerralla. Jumalan sana alkaa muotoilla sinua ja siellä on lupauksi, käskyjä , velvollisuuksi, kuritusta. Kaikki tämä on hunajaa mutta tiedätkö että hunajaa käytetään lääketieteessä sen antibakteerisuuden vuoksi. Sitä tekee Jumalan sana tuhoaa synnin voiman elämässämme ja kun se yrittää nousta Jeesuksen veri on jo sen voittanut. Silloinkin kun lankeamme. Vaikka katkoisit kaikki jäsenesi myöskin kielen jota kukaan ei pysy kesyttämään mutta sydän on täynnä kaikkea pahuutta et kyllä taivaaseen pääse. Jumala haluaa sydämen puhtautta. Se myös varmasti näkyy jossakin vaiheessa hedelminä vaelluksessa.

1 Joh 2:16,17

Sillä kaikki, mikä maailmassa on lihan himo silmäin pyyntö ja elämän korskeus se ei ole Isästä vaan maailmasta. Maailma katoaa ja sen himo mutta joka tekee Jumalan tahdon se pysyy iankaikkisesti

Vain puhtaat ja puhdistetut sydämet pääsevät taivaaseen. Sillä siellä hallitsee Kristus. Liha ei peri koskaan taivasten valtakuntaa me saamme ylösnousemusruumiin.

Tiitus 2:12

Armo kasvattaa meitä että me hyljäten jumalattomuuden ja maailmalliset himot eläisimme siveämme ja vanhurskaasti

Syntiä on jo se että meillä on synnin ruumis joka on kapinassa Jumalaa kohtaan joka hetki.. se kuuluu ristille himot ja halut. Se joka on syntynyt uudesti ylhäältä hänellä on uusi sydän ja uusi henki jossa Jeesus hallitsee. Sydän joka on uusi ei tuota karvasta vettä vaan elävää vettä Pyhä Henki tekee sen.

Jeesus Kristus tuli tekemään tyhjäksi (eng. destroy) perkeleen teot. Näyttäkäämme tälle maailmalle että Kristus meitä hallitsee. Ei pään tieto vaan sydämessä oleva totuuden Henki.

San 11:25 Hyväätekeväinen sielu tulee ravituksi ja joka muita virvoittaa se itse kostuu.