9:16 Ei kukaan pane vanuttamattomasta kankaasta paikkaa vanhaan vaippaan, sillä semmoinen täytetilkku repii palasen vaipasta, ja reikä tulee pahemmaksi.
9:17 Eikä nuorta viiniä lasketa vanhoihin nahkaleileihin; muutoin leilit pakahtuvat, ja viini juoksee maahan, ja leilit turmeltuvat; vaan nuori viini lasketaan uusiin leileihin, ja niin molemmat säilyvät

Vanhat leilit uskonnolliset seurakunnat eivät kestä herätystä.Sitäpaitsi synnytyssalissa on yleensä kova meteli synnyttäjä että syntyjä huutaa. kun lapsi vetää ensimmäiset ilmat keuhkoihin se tulee parkasuna ja itkuna, Ihmettelen jos uusi elämä Kristuksessa ei millään muotoa ilmaise itseään. Kun hallitsija vaihtuu on aika huudon ja itkun aika ja sen jälkeen saa iloita.

He ovat niin tottuneet sääntöihin ja 12.30 loppuvaan kokoukseen että he menevät sekasin kun herra lähettää sotureitaan maailmaan. Tavoittaamaan uusia leilejä jotka kaikki ovat Jumalan kuvia vaikka heillä ei ole Jumalan henkeä. Kateutuun asti Jumala halajaa henkeä jonka hän on pannut meihin asumaan.

Kun herätys puhkeää nämä saviastiat tulevat Jeesuken saveksi jotkaa Jeesuksen verellä puhdistetaan ja näin leilit täytetään Pyhällä hengellä ja tulella.

Heistä tulee astia jaloa tai halpaa käyttöä varten ja kaikki ovat yhtä arvokkaita tapahtuu muutos seurakunnasta tulee yksi lauma ja yksi perhe. Vauvat tarvitsevat isien ja äitien vaipanvaihtoa noin hengellistä kielikuvaa käyttäen . He opettelevat kasvun tiellä ja kun on Jumalan asettamat paimenet Hesekielin mukaan vauvat kasvavat kävelemään he aloittavat kasvamaan vastuuseen ja taas jakamaan uutta viiniä niin että heidän maljansa on ylistsevuotavainen jumalattomille Nämä leilit eivät ole muovipönttöjä kuten eräs uskova sanoja muovia ei voi käsitellä ja muovataja se sulaa uudissa kuin suklaasotilas. ja sitä paitsi tämä maallinen majamme katoaa mutta uusi elämä silloin alkaa taivaassa. Muovi on ongelmajätettä. Jos tahdot pysyä muovipönttonä uutta viiniä et varmasti saa. Kuinka luulet sen kestävän kun se täytetään pyhällä hengellä ja tulella.

Maamme on täynnä uusia leilejä jotka odottavat todistajaa ja Jumalan hengen kosketusta torilla ja turuilla!

Silloin maailma näkee yhden lauman ja yhden paimenen.