Mielestäni emme voi huutaa oven raosta minulla on oma Jeesus. Se saa heidät uskomaan että heillä on oikea raaamutunoppi.Siksi uskovien olisi aika aloittaa tutkia raamattua että voisivat perustella uskonsa.

Keskustelen aina jos heitä tulee oven taakse.Varoitettuani kahdesti tai kolmasti

Kerrankin heitä tuli oveni taakse ja he sanoivat raamatunjakeen. Kerroin vuorostani 10 min mitä Jeshua on tehnyt elämässäni. Sit he sanoivat että nyt täytyy lähteä . Ovella poistuessaan he sanoivat että tiedätkö että raamattu sanoo että kuolinpäivä on parempi kuin syntymäpäivä? Sanoin että miksi te ette sitten juhli sitä joka päivä! Eivät sanoneet mitään. Raamattu kyllä sanoo että syntymäjuhla on se hienoin juhla ja lisäksi vielä varsinkin uudestisyntypäiväjuhla.

Haluan kokea sanan ja Jumalan Hengen vaikutuksen virvoituksena en tee mitään koko raamatulla jos se ei saa minua iloiseksi ja onnelliseksi. Halua elämöä Yeshuassa joka on Ylkäni. En ole hänen orjansa olen hän rakastettunsa. Ja kuka ei tekis rakkansa tähden sitä mitä Hän odottaa. Uskon päämäärä on sielujen pelastus.

Olen jotenkin kokenut että heidän opetuksensa on paremminkin yliopistokursia kuin todellista Jeesus elämää. No en ole koskaan käynyt mutta menin huvikseni Pirkkahallin konventtiin. Olisi pitänyt äänittää. Raamatunväärennöpaikkoja tuli vaikka kuinka monta tässä joitakin.

-ymmärrän seurakuntakurin mutta sitä en ymmärrä eikä sitä löydy raamatusta että suku jopa isä ja äiti on hyljättävä.

-meitä on täällä 4325 Jehovan todistajaa (sanottiin kokouksen alussa tarkka luku en ollut laskettu joukkoon)

-kristityt ovat saatanan eksyttämiä

-he ovat ainoat joilla on oikea oppi (oikeaoppineisuuden henki)

-Jehovien valtakunta alkoi vuonna 1919 ja kukistetaan kun Jeeus kukistaa ja polkee saatanan pään ja Jehovien valtakunta tulee hallitsemaan (Jeshua on jo rikkipolkenut käärmeen pään raamattu sanoo niin)

-Kysyin jos Isän (Jehovan nimi on niin tärkeä) miksi Isä meidän rukouksessa rukoillaan Isää ei Jehovaa

-kokuksessa joka kesti 4h kukaan ei taputtanut,huutanut halleluja. Ainoat kerrat kun sai taputtaa oli kun New Yorkista tuli dupattu opetusvideo(n:15min) silloin kaikki taputtivat

-yhteiskukunnalliseen politiikkaan ei saa osalistua

-ihmeitä ei tapahdu silti he uskovat että maailma on pahan vallassa kysyin no onko todellisia demoneja. He vastasivat on.Kysyin no miten ne lähtee . He sanoivat raamatun luvulla.No vastasin no se se vasta ihme on.

-He kietävät että Isä ja Jeshua ovat yksi. Jeesus on heidän mielestään luotu. Johannes kirjoittaa Minä ja Isä olemme Yksi echad (ei yhtä)

- kokouksessa kaikkilla Jehovan todistajilla oli lappu rintapielissä että uskollinen todistaja(tai jotain vastaavaa) olin ainoa jolla näin että lappua ei ollut. No tilaisuuden jälkeen menin puhumaan muutamalle pääpiispalle ja sanoin luulin että löydän Jehovan täältä todellisen Jumalan mutta olen nyt ollut 4 tuntia täällä eikä kukaan ole puhunut sanakaan uskostaan minulle .

He sanoivat anteeksi meitä on niin paljon täällä. Minä sanoin uskon Jumalan johdatukseen etteko itse usko siihen menette vaan sattumalta sinne tänne.Miten kierrätte talosta taloon ja kun eksynyt (teidän mukaan) on täällä 4000 ihmisen joukossa ette kerro mitään uskostanne. se jo todistaa kaiken. Sanoin, no mulle tuli ainakin selväksi että tämä opi ei ole Jumalasta(tiesin se kyllä)

-144000 valittua ei ole Jehovan todistajia

-heillä ei ole rakkaussuhdetta Isään, Ylkään Yeshuaan ja Pyhään Henkeen.

-tieto paisuttaa mutta rakkaus rakentaa. Jumala on rakkaus

-nyt pysyvät nämä kolme usko, toi ja rakkaus. Mutta suurin niistä on RAKKAUS

-lähi idästä tuli Jehovien raportti. Yksi palestiinailainen kertoi kuinka hän oli ollut terroristi mutta Jehovaksi tultuaan oli oppinut rakstamaan israelilaisia. Israelilainen Jehovaksi tultuaan kertoi kuinka heitä jo koulussa opetettiin vihamaan palestiinalaisia (ei pidä paikkaansa maassa olleena tiedän sen)

-kummallista oli musiikki se oli jotenkin hyvin outoa

-tunsin hyvin että elämän henki ei siellä vaikuttanut

-rukoilen jehovan todistajien puolesta. Heitä tulee myös uskoon

-kysyin jos Isän nimi on tärkeä miksi käytättte Jeesus nimeä ettekä hänen todellista ulkomiasta nimeä Yeshua!

-se mitä rukoilen on että ne jotka kutsuvat itseään uudestisyntyneiksi tuntisivat raamatun .Se pitäisi olla jokaiselle udestisyntyneelle rakkauskirje.Sitä se ainakin minulle on. Ja mikä on tärkeintä jos Yeshua on ykkönen no Hän itse tietenkin. Todellisuus kuitenkin on että se ei sitä monelle (uskovalle) ole.

Peheessä on elämää. Jehovilla on kuitenkin ainoastaan yksi nettisivu jossa selitetään vain heidän raamattuaan. Mitään julistusta ei ole videoilla. Kaikki kokoukset koko maailmassa määrätään New Yorkista. Miten tuulta (Pyhän Hnegen tuulta voi määrätä) New Yorkista sitä ei tiedä miten se suomessa puhaltaa.

Muutamia raamatunpaikoja mietittäväksi?

-I Joh 1:2 ja elämä ilmestyi. siis Yeshua (ei tieto)

-Ilm 21:22 Eikä kaupunki tarvitse valoksensa aurinkoa eikä kuuta sillä JUMALAN kirkkaus valaisee sen ja sen LAMPPU ON KARITSA (yritä laittaa valo päälle ilman lamppua,ei loista mahdotonta)

-Isä ja Poika (echad) on se kirkkaus.

-1 Kor 13:2...ja minä tietäisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon (ilman rakkautta en mitään olisi)

-Joh 14:6 Jeesus sanoi hänelle:Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan tule Isän tykö muutoin kun minun kauttani.

Jeesus sanoi hänelle : Niin kauan minä olen ollut teidän kanssanne,etkä sinä tunne minua. Filipppus, JOKA ON NÄHNYT MINUT ON NÄHNYT ISÄN, kuinka sitten sanot minulle NÄYTÄ MEILLE ISÄ!

Ei paalu vaan risti. Ensin karitsan sovitus synneistä maaiman uhri ylöspäin. Poikkipuu jolle kädet ristiinnaulittiin sovitus vaakatasossa eli sovitus anteeksianto toistemme kanssa (jos te ette anna anteeksi ihmisten rikkomuksia teitä kohtaan EI ISÄKÄÄN ANNA ANTEEKSI TEIDÄN RIKKOUMUKSIANNE)

Jos olet Jehovan todistajia. Halausisin sinun miettivän miksi Jeesus sanoi te tulette olemaan MINUN TODISTAJIANI.Siis Jeesuksen.

Sanottte ettei parantumisia enää tapahdu.Tidät varmasti että jo ihmisen kehossa on parantavia vaikutuksian jotka taistelevat sairauksia vastaan. Antibakteeri! Se on jo parantumisihme jonka Jumala on tehnyt.

Adonai(Herra,Israelin Jumala), herra (puhuttelu mielessä hebreassa on adoni) eli ihan eri merkitys!

PYHITETTY OLKOON SINUN NIMESI!

Et voi pyhittyä muun kuin Jeesuksen sovitustyön kautta. Pelkkä nimi ei ratkaise jos se ei saa aikaan soitusta ja pyhitystä sinusssa ja se nimi on Yeshua!

Exodus 3:14...What is his name? What shall I say to them? And God said unto Moses´I AM THAT I AM´

2 Ms 3:14 Jumala vastasi Moosekselle: Minä olen se joka Minä olen.

Joh 14:6 Jeesus sanoi hänelle: Minä olen tie ja totuus ja elämä: ei kukaan tule ISÄN TYKÖ muutoin kuin MINUN KAUTTANI.

Matt 6:9 Rukoikaa siis te näin: ISÄ MEIDÄN joka olet taivaissa! PYHITETTY olkoon sinun nimesi!

Isä ja Poika ovat yhtä (echad). Ainoa tie isän luo on tulla pyhitetyksi siinä ainoassa nimessä Jeshua joka on pyhityksemme ja lunastuksemme ja tie Abba Isän luo!