Seurakunnan tehtävä on toimia tämän Hesekielin sanan mukaan. On hämmästyttävää että seurakunta rukoilee että kadonneet löytävät heidät kun heidän pitäisi rukoilla että elomiehet löytäisivät kadonneet ,eksyneet ja haavoittuneet ja sitten alkaa seurakunnassa heidän rakkaudellinen hoitaminen.

Monet sanovat että tulevat yksin kokouksiin lähtevät yksin eikä kukaan ole edes kiinnostunut tervehtimään. Rukoillaan että perhe alkaisi huomata enemmän uskosta osattomia. Apostolien teoissa lukee selvästi kuinka jumallinen perhe käyttäytyy.

Armolahjat on seurakuntaan Jumala on ne asettanut mutta jos kaikki on ennalta määrätty kuka saa sanoa ja mitä sanoa ei siellä kyllä henki liiku.

Niin kuin Joonas Kelottijärvi sanoi aikanaan näin: on niin raitisti ettei henki liiku. Jos sinulla on pellit kiinni ei ihme ettei puut pala. Ei myöskään Jumalan sana joka on kuin tuli tule ulos jos muuten kuin todistamalla tai sillä leiviskällä jonka Jumala on sinulle varannut.

Itsensä ruokkiminen täytyy loppua. Sentähden syödään hengellistä ruokaa että olisi jakaa sekä toisille että ennen kaikkea kadotetuille. On lakattava rukoilemasta herätystä ja rukoiltava antautuneita sieluja jotka kuulevat Jumalan äänen ja kulkevat hengessä ei lihassa. Jokaiselle traktaatin jakaminen menee omaksi yritykseksi pyydä siihen jumalallista johdatusta. Itse pyydän että ihmiset tulisivat puhumaan minulle ja silloin todistan.

Meilä on ilosanoma kadotetuille. Sen pitäisi olla ilo meille.

Jes 52:7 Kuinka suloiset ovat vuorilla ilosanoman tuojan jalat hänen joka julistaa rauhaa ilmoittaa hyvän sanoman joka julistaa pelastusta sanoo Siionille: Sinun Jumalasi on Kuningas.

Leonard Ravenhill sanoi: syy yleismaailmalliseen rappeutumiseen ei ole televisiossa ja radiossa syy on seurakunnassa koska suola on menettänyt makunsa ja suojaavan tehonsa. Tutki mitä suola saa aikaan.

Samoin hän sanoi Sodoma tuhotui vaikka siellä ei ollut yhtään raamattua meillä on miljoonittain raamattuja ja mikä synnin määrä seurakunnissa.Seurakunta on pyhien yhteisö.


Vauvat kasvavavat mutta sellaisia lampaat kuin paimenetkin.

Kristuksen rakkaus vaatii meitä(rakkaudessa se vain tapahtuu)

Jos olet ollut hukkumassa hengellisesti eikö olekin ilosanoma kertoa siitä ihmisille koska kysymys on iankaikkisuudesta.

Aika loppuu!!!!