Luukas 10:29-35 Mies makaa puolikuolleena, ohi menevät `pappi` samoin leeviläinen. Samarialainen näki hänet armahti häntä. Voiteli hänen haavana, pani juhtansa selkään ja vei hänet majataloon hoidettavaksi ja hoiti häntä.Seuraavana päivänä sanoi majatalon isännälle hoida häntä ja mitä sinulta kuluu palatessani maksan sinulle takaisin.

Kuka näistä kolmesta osoitti olevansa lähimmäinen? Jos et tiedä kysy sitä Jumalalta ja raamatusta saat ainakin vastauksen! Avaat vaan sydämesi Pyhälle Hengelle vastaus tulee varmasti.

Matt 22:37-39

Niin Jeesus sanoi hänelle: Rakasta Herraa sinun Jumalaasi kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi. Tämä on suurin ja ensimmäinen käsky.

Toinen tämän vertainen on: Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi.

Elämme armon aikaa ja sen kyllä huomaa sekä maailmassa että seurakunnassa. Armon sanoma on saanut uskovat mielettömän passiviisuuden ja välipitämättömyyden valtaan. Jumala on kuitenkin antanut valinta mahdollisuuden myös uskoville. Valita täytyy joka päivä elänkö vain itselleni vaï veljilleni ja sisarilleni ja tälle hukkuvalle maailmalle.

San 24:11 Pelasta ne joita kuolemaan viedään pysäytä ne jotka surmapaikalle hoippuvat.

Laiva jossa ei ole pelastuveneitä ei ole mikään laiva. Ne ovat sitä varten että niillä lähdetään hakemaan hukkuvat. Ei maailman meren kuohuissa olevat ihmiset sinne helikopterilla lennä. Seurakunnan on lähdettävä ULOS. Penkit ovat jo tarpeeksi kuluneet.

Missä on hätä niistä ihmisistä jotka ovat helvettiin menossa. Jos sinulla on näky taivaasta ja kuvittelet sinne pääseväsi Jumala on varmasti antanut myös näyn helvetistä. Siis miten voit istua paikallasi. Seurakunnan pitäisi olla perhe eikä mikään avioeroperhe jossa kaikki vain tappelevat keskenään. Ei lapset sellaiseen perheesen halua.

Joh 13:35

Siitä KAIKKI tuntevat teidät minun opetuslapsikseni JOS teillä on keskinäinen rakkaus.

Ja tämä on sana, mutta siksi sen ei ole tarkoitus jäädä. Niin kuin usko myös rakkaus ilman tekoja ON KUOLLUT. Se että Jeesus sanoi löytäneekö hän uskoa maan päältä kun hän tulee on tehty meille VAROITUKSEKSI ei siksi että totellaan nyt tätä jaetta ja unohdetaan hukkuvat.

Miten ihmiset voi vuosikausia sanoa olevnsa uskossa ja sitten kun lähdetään kokouksesta suu on ummessa.Siihen on pyydettävä Jumalan voimaa ja jos sinulla ei ole voimaa kysy MIKSI SITÄ EI OLE. Jumala ei anna henkeä mitalla. Suurin osa nykyisten kristityjen laumoista ei kerro kenellekään maailman ihmiselle evankeliumia. Sen näkee hyvin kokouksista. Uskovat saarnaavat toisilleen. Kadulla ei näe evankelistoja. Häpeävätkö he Kristusta. Ja maailma hukkuu.

Room 13:11,12 ..jo on hetki teidän unesta nousta sillä pelastus on lähempänä kuin silloin kun uskoon tulimme . Yö on pitkälle kulunut ja päivä on lähellä...

Pelastusta ja päivänkoitetta siis julistamaan jumalattomille . Kaduille ja kujille muuta tehtävää meillä. Se on määräys eikä PYYNTÖ! Ja se tulee siunaukseksi vain kun teet sen rakkaudesta Ylkääsi kohtaan. Pyydä esim. Pyhää Henkeä johtamaan luoksesi ihmisä juttelemaan sinulle ilman että sen itse se aloitat. Tein näin ja asioita tapahtuu koska Jeesus haluaa hallita meitä!