Valo pieni mulla on se loistaa niin kirkkaasti. Valo pieni mulla on se loistaa niin kirkkaasti. Valo pieni mulla on se loistaa niin kirkkaasti, kirkkaasti, kirkkaasti, kirkkaasti.

Kiusaaja tahtoisi sammuttaa mut se loistaa niin kirkkaasti. Kiusaaja tahtoisi sammuttaa mut se loistaa niin kirkkaasti. Kiusaaja tahtoisi sammuttaa mut se loistaa niin kirkkaasti, kirkkaasti, kirkkaasti, kirkkaasti.

Piiloon en sitä pane en, se loitaa niin kirkkaasti. Piiloon en sitä pane en se loistaa niin kirkkaasti. Piiloon en sitä pane en se loistaa niin kirkkaasti, kirkkaasti, kirkkaasti, kirkaasti.


Oon onnellinen vaeltaja käyn maailmassta parempaan ei siellä tuskaa vaikeuksia on kirkas määrä matkallain. Saan nähdä Isän taivaallisen ei enää tarvis harhailla käyn yli virran voittajana ja olen vihdoin kotona.

Pian kaikuu laulu vapaudesta saa luonaan rauhan sieluni kunnia suuri kanssaan olla nyt elää saan ja iäti. Saan nähdä rakkaan Vapahtajan Hän kerran kuoli tähteni käyn yli virran voittajana ja olen vihdoin kotona.


Ilman sua elämäni vailla selvää suuntaa on ilman sua kaikki tyhjiin raukeaa. Ilman sua ystävää ei toista olen neuvoton, ilman sua kaikki tyhjää on ja turhaa, ilman sua taivas aina pilves on. Vaan kun sinä mua matkallani ohjaat en voi koskaan olla täysin onneton.

Ilman sua kiusaajalle hyvin helppo saalis oonn ilman sua lankean ja masennun. Ilman sua synnit painavat ja pelkään huomista ilman sua kuljen kohti kuolemaa. Ilman sua kaikki tyhjää on ja turhaa.........

Ilman sua elän itaselleni toiset unohdan ilman sua MUITTEN OHI KIIRUHDAN. Ilman sua ilot haihtuvat ja onni katoaa ilman sua ei voi kukaan rakastaa. ILman sua kaikki tyhj´ää on ja turhaa...


On Jumala suur on nimensä suur ja rakkautensa ei muuttua voi. Hän voimallaan kerran jakoi meren punaisen. Sanoi En sua jätä koskaan minuun luota vaan.


Hengen voimaa sitä tarvitaan. Hengen voimaa yhä uudestaan. Jumalan kansa vyöttäydy voimaan hengen voimaan Pyhän Karitsan.


Herra on läsnä teppelissänsä rakastakaamme Herraa. Hän on kansansa keskuudessa rakastakaamme Herraa. Rakasta Herraa, rakasta Herraa rakasta Jeesusta.


Herran armotöistä jälleen kiittäkää hyvyydestään kansaansa kohtaan. Paljon rikkoneena kun he tulla saa Isä ottaa eksyneet vastaan, eikä hän enää heidän syntejänsä nää on armo taas uutta luonut.

Muistot menneisyyden vaikka vierittää syyllisyyden painavat taakat. Sinun anteeksiantamus ne unohtaa meren pohjaan kaikki ne heittää. Eikä hän enää heidän syntejänsä nää on armo taas uutta luonut.

Yksi uskollinen täynnä rakkauttaan langenneita lapsiaan nostaa. Meitä kohtaan näyttää sääliään turvapaikan luotansa antaa. Eikä hän enää heidän syntejänsä nää on armo taas uutta luonut.

Meidän edestämme uhri annettiin uuden liiton kansaksi tulkaa Hänen ylösnousemuksensa meidät kastettiin. Ylösnoussut toivoa jakaa. Eikä Hän enää heidän syntejänsä nää.


virsi 228

Vaiti kaikki palvokaamme salaisuutta Kristuksen. Hän on tullut keskellemme väisty huoli maallinen Kristus täyttää kunniallaan ääret maan ja taivasten

Ihmiseksi tänne syntyi Kuningasten Kuningas . Itsensä nyt meille antaa Jeesus Herra laupias Taivaan leipää lapsillensa murtaa kaikkivaltias.

Taisteluunsa Kristus meidät seurajikseen vienyt on. Hän on valon lähde loputon. Voimallansa Kristus murskaa vallat yön ja turmion.

Kerubitkin siivillinsä verhoavat kasvojaan . Kristukselle lakkaamatta huutavat he kiitostaan. Halleluja ,halleluja ,aamen, aamen, aamen ainiaan.