Seurakunnat väittävät että meillä on yksi usko. Miksi sitten on miljoonittain seurakuntia ja jokaisella on oma oppinsa. Kun tulee erimielisyys perustetaan heti oma seurakunta kun me ajatellaan että asia on näin. Kyllä siitä yhteys on kaukana. Kyllä lampailla on pienet karsinat!

Usko yhdistää eikä erota eikä ole erimielisyyksistä huolimatta heti perustamassa omaa pientä kuppikuntaansa. Joku seurakunnassa voi sanoa että niin ne lampaat menevät sinne missä luulevat ruohon olevan vihreämpää itse he ovat karsinansa laittaneet.

Jeesuksella ei ole kuin yksi iso karsina. Ei Kristuksen ruumiilla ole miljoonaa ruumista yksi ainoa. Sitä ei voi jakaa. Sen ruumiin jäsenet ovat yhtä ruumista jotka ovat sydämessän uudstisyntyneet ja saaneet yhden hengen. Ristisaatossa kulkeminen ei todellakaan ole yhteyttä sillä hyväksytään seurakuntien opit mm. katolisuus ja ortodoksisuus sun muut.Tottkai monissa eri kikkokunnissa on uudestisyntyneitä uskovia!

Olisi eri asia jos se tapahtuisi joka viikko että kristityt kokoontuisivat yhdestä sydämestä ja suusta kiittämään vapahtajaansa joka kaupungissa ja sen jälkeen evankelioisivat kaduilla. Miksi tätä ei tapahdu. Tietääkö joku seurakunnan jossa rukoiltaisiin ja lähdettäisiin joukolla sinne missä ihmiset ovat kadulla.Riitojen takia syntyvät eri seurakunnat : miten tällaista voi sanoa yhteydeksi ja rakkaudeksi.

Silloin maailma näkee teidät minun opetuslapsikseni kun te rakastatte toisianne. Ja sen rakkauden teon ei sanan voi lukea apostolien teoista mitä se sai aikaan.