Joh 3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut että hän antoi ainokaisen Poikansa ettei yksikään joka Häneen uskoo hukkuisi.

Ei ole semmoista hukkuvaa joka ei huutaisi ikävä kyllä monet eivät enää halua kuulla hukkuvien huutoja koska usko on monilla kylmennyt. Tahdon sinua tällä kirjoituksella lohduttaa vaikka maailmassa ei olisi yhtään uskovaa voit kääntyä Vapahtajasi Jeesuksen luokse rukouksessa. Hän kuulee sinua.

Job 22:27 Kun rukoilet häntä, niin hän kuulee sinua ja sinä saat täyttää lupauksesi.

Kun Hän sinut pelastaa hukkumasta, kiitä ja ylistä Häntä! Kiitollista sydäntä Jumala siunaa!

Matteus 6:38 Vaan etsikää ENSIN Jumalan valtakuntaa ja Hänen vanhurskauttaan niin KAIKKI MUUKIN TEILLE ANNETAAN!

Mikä lupaus! Vaikka elämässäsi olisi mitä ongelmia ja vaikeuksia jos etsit aina vain apua johonkin ongelmaan tulet loppuelämäsi olemaan ongelmakeskeinen.

Siksi Vapahtaja kehottaa sinua etsimään Häntä. Mitä enemmän taivut luopumaan kaikesta siitä mitä itse haluat oli ne sitten pyyntojä tai ongelmia ja valitset raamatun rakkaus kirjeen ja rukouksen sitä enemmän uusi elämä saa sinussa tilaa.

Mitä enemmän antaudut sitä enemmän kuulet Kaikkivaltiasta ja voit kuulla ja nähdä Hänen neuvonsa ja viisautensa Pyhän hengen kautta joka sinussa on uudesisyntymäsi kautta.

Monille ihmiselle yksinäisyys on todella rankka paikka. Kuka ei haluaisi ystäviä, perhettä ja kaikkea kivaa ympärillensä mutta voin kokemuksesta sanoa. Monille uskoville on vaikeaa olla edes päivä yksin. Kysynkin kuka on sinun Jumalasi. Jos se on Kaikkivaltias sinun ei ole vaikea olla päivää yksin koska koet Hänet lähemmin kuin kenenkään ihmisen. Hän asuu sinussa.

Mene läpi yksinäisyyden tunnelin niin Jumala tulee siunaamaan elämääsi ja saat olla siunauksena toisille ja saat voiman olla Hänen todistajansa kun itse olet löytänyt sen mikä elämässä on tärkeintä. Ei kukaan ihminen pääse niin lähelle sinua kuin Pyhä Henki sillä siellä vain Jumala puhuu.

Pään tiedolla et tee mitään niin kuin Jeesus sanoi fariseuksille. Mutta kun märehdit Jumalan sanaa ja annat sen tulla uskoksi jonka Jeesus vaikuttaa ja laitat asiat käytäntöön ja teoiksi (lähimmäiselle) ne tulevat iloksesi eikä taakaksesi.

Leonard Ravenhill on sanonut: Jumala tekee aina parhaimmat palvelijansa yksinäisyydessä sillä vain siellä voit todella oppia henkilökohtaisesti tuntemaan rakkaasi Jeesuksen, Isän ja Pyhän Hengen!

1 Joh 5:3 Sillä rakkaus Jumalaan on se että pidämme hänen käskynsä . Ja hänen käskynsä eivät ole raskaat ( koska rakkaus Ylkäämme saa meidät liikkelle) emme enää etsi omaamme.

Jes 53:3 Hän oli HYLJÄTTY, ihmisten HYLKÄÄMÄ, kipujen mies ja sairauden tuttava, jota NÄKEMÄSTÄ KAIKKI KASVONSA peittivät, HALVEKSITTU, JOTA EMME minäkään PITÄNEET

Luukas 9:58 Niin Jeesus sanoi hänelle: Ketuilla on luolat ja taivaan linnuilla pesänsä mutta Ihmisen Pojalla ei ole mihin PÄÄNSÄ KALLISTAISI.

Jos joku tietää miltä tuntuu olla koditon, hyljätty, hyljeksitty, ihmisten pilkkaama, Jeesus Jumalan Poika sinun Jumalasi tietää sen kaikista parhaiten.

5 Moos 4:29 ...ja sinä löydät Hänet kun etsit Häntä kaikesta sydämestäsi.

Hebr s:18 Sillä sentähden että hän itse kärsinyt ja ollut kiusattu voi hän kiusattuja auttaa.

Voi tulla aika jolloin sisimpäsi on niin karrella ettei kukaan ymmärrä sinua KÄÄNNY silloin HÄNEN PUOLEENSA joka sinua voi todella auttaa. Itke niin kauan kuin sisimpäsi puhdistuu ja painot katoavat Jeesuksen veren voimasta. Sen jälkeen sielusi voi nauraa vaikka loppuelämäsi!

Ps 125:1,2 Matkalaulu. Kun Herra käänsi Siionin kohtalon niin me olimme kuin unta näkeväiset

Silloin oli suumme naurua täynnä ja kielemme riemua täynnä silloin sanottiin pakanain keskuudessa Herra on tehnyt suuria heitä kohtaan`