Joh 21:17 Jeesus kysyy kolme kertaa : Olenko minä sinulle RAKAS? Olenko minä sinulle RAKAS? Pietari tuli murheelliseksi kun Jeesus kysyi sitä jo kolmannen kerran! Pietari vastasi ja sanoi: Herra sinä tiedät että olet minulle RAKAS.

Luukas 14:15 Jos te minua RAKASTATTE niin te pidätte minun käskyni.

1 Piet 1:8 Häntä te rakastatte vaikka ette ole häntä nähneet häneen te uskotte, vaikka ette nyt häntä näe ja riemuitsette sanomattomalla ja kirkastuneella ilolla.

Uskovat sekä miehet että naiset ovat kadottaneet morsiusidentiteettinsä. Siitä puhut ketä rakastat. Sen kanssa aikaa vietät jota rakastat. Sen kanssa puhut jota rakastat. Sitä et häpeä jota rakastat. Sen jota rakastat sinun ei ole vaikea olla kahden Hänen kanssaan.

Opit tuntemaan Hänet vain siinä Sanassa rakkauskirjeessä jossa Hän on ilmaissut itsensä. RAAMATUSSA! Jos se on sinulle taakka lukea Hänen rakkausdestaan sinua kohtaan kysy miksi se on raskasta ja turhauttavaa! Eikö sisimpäsi kaipaa häntä, eikö?

Siis miten vietät aikasi? Kuka sinulle on RAKKAIN?

Hoosea 6:4 Mitä minun on tehtävä sinulle Efraim mitä on minun tehtävä sinulle Juuda kun teidän rakkautenne on kuin aamun pilvi kuin varhain haihtuva kaste.

Ketään ei voi pakottaa rakastamaan ketään. Rakkaus syttyy. Sellainen avioliitto ei kestä jossa etsitään oman itsensä parasta eikä toisen parasta. Rakkaus joka häpeää rakastaan ei tule kestämään. Siksi uskovillakin on niin paljon avioeroja. Liitto on liitto eikä mikään muu.

Rakkaus Jeesukseen syttyy vain sen kautta että:

1 Joh 4:19 Me RAKASTAMME, sillä HÄN ON ENSIN RAKASTANUT MEITÄ.

Kun olet Häneen Jeesukseen rakastanut palvelet Häntä ilomielin eikä Hänen käskynsä ole raskaat. Morsiamelle on kunnia palvelle Ylkäänsä!

Markus 8:38 Sillä joka häpeää minua ja minun sanojani tässä AVIONRIKKOJA ja SYNTISESSÄ SUKUPOLVESSA sitä myös ihmisen poika on HÄPEÄVÄ kun hän tulee Isänsä kirkkaudessa pyhien enkelien kanssa.

2 Tim 2:12,13...jos kärsimme yhdessä saamme hänen kanssaan myös hallita jos KIELLÄMME HÄNET on hänkin kieltävä meidät

Jos me olemme uskottomat pysyy kuitenkin hän uskollisena sillä itseään kieltää hän ei saata.