2 Kor 5:14-21

Sillä KRISTUKSEN RAKKAUS VAATII MEITÄ, jotka olemme tulleet tähän päätökseen, yksi on kuollut kaikkien tähden, siis myös kaikki ovat kuolleet. Ja Hän on KUOLLUT KAIKKIEN EDESTÄ että ne, jotka elävät eivät ENÄÄ ELÄISI ITSELLEEN, vaan Hänelle joka heidän edestään on kuollut ja ylösnoussut. Sentähden me emme tunne TÄSTÄ LÄHTIEN KETÄÄN lihan mukaan jos olemme tunteneet emme kuitenkaan nyt enää tunne. Siis jos joku on uusi luomus se mikä on vanhaa on kadonnut katso uusi on sijaan tullut. Mutta KAIKKI ON JUMALASTA joka on on sovittanut meidät itsensä kanssa Kristuksen puolesta ja antanut meille SOVITUKSEN SANAN. KRISTUKSEN PUOLESTA me siis olemme LÄHETTILÄINÄ, ja Jumala KEHOITTAA MEIDÄN KAUTTAMME. ME PYYDÄMME Kristuksen puolesta ANTAKAA SOVITTAA itsenne JUMALAN KANSSA.

Päävirka mikä meillä on, on se että me todistamme synnissä eläville sovituksen sanan. Tarkoitus ei ole että me jotka olemme olleet uskossa hoemme sitä toisillemme kun sen pitäisi jo olla meillä sydämessä ensimmäisestä päivästä lähtien.

On aika ruveta ruokkimasta itseään ja sitä mukaan kun syöt jaa sitä toisille että Kristus on syntisi sovittanut, hän kutsuu juuri sinua. Jos olet rikki anna Jumalan korjata sinut ensin.

Mutta jos sanot en elä enää minä vaan Kristus minussa etkä toteuta tätä virkaa ihmettelen miksi? Jos sovituksen sanan vieminen on sinulle vaikeaa, tuntuu pakolta, pelkäät, häpeät älä tee sitä koska vain ilosanoman tuojan jalat Jumala siunaa ja myös sen sanan jonka viet ilosta et pakosta.

Jeesus sanoi Joka häpeää minua ja minun sanojani tässä avionrikkoja ja syntisessä sukupolvessa sitä myös Ihmisen Poika on häpeävä kun Hän tulee Isänsä kirkkaudessa pyhien enkelien kanssa.

Minä en todista pakosta vaan ilosta koska olen saanut uuden elämän Kristuksessa. Elämää ja armolahjoja ei voi itse valita ne kaikki tulee lahjana Jumalalta. Jos sinulla ei ole voimaa todistaa etsi ensin Jumalan valtakuntaa ja Hänen vanhurskauttaan niin kaikki muukin teille annetaan. Älä pyydä itsellesi kaikkea.Voisitko hetkeksi unohtaa itsesi ja nähdä lähimmäisesi.

Pyydä että Jumala antaa sinulle jos Hän sinussa asuu sydämen joka haluaa etsiä kadonneet, eksyneet ja haavoittuneet. Jumalan lahjoja ei voi ostaa, kouluttautua jollain kurssilla tai saada jotenkin muuten. Kaikki tulee Kuninkaalta Ylösnousseelta Kristukselta!

Sinun täytyy se itse kokea ja vastaanottaa et voi kopioida elämää koska uusi elämä ja lahjat tulevat vain Jumalalta. Mannaa voi syödä vain rajallisen määrän ja sitä syödään siksi että kasvetaan ja ruvetaan jakamaan siitä mitä ollaan saatu muuten se menee aika itsekkääksi elämäksi. Emme ole täällä itseämme varten vaan hukkuvaa maailmaa varten.

Märehdi kuin lammas Jumalan sanaa, vastaanottokykymme on rajallinen myöskin hengellisesti. Ota sana sydämeesi eikä päähäsi muuten siitä ei ole elämäksi ja usko se ja toteuta se mitä siinä sanotaan.Tieto paisuttaa mutta rakkaus rakentaa. Jumala on rakkaus ja jos sen löydät kuinka voisit olla hiljaa paikallasi.

Kuka sitä rakastaan piilottelee en ole semmoisesta rakkaudesta koskaan vielä kuullut. Aika oudolta tuntuu jos väität että joku on elämäsi suurin aarre ja piilotat sen etkä puhu siitä kenelläkään.

Se ei ole kyllä Hengen hedelmää. Jeesus sanoi kun te pysytte minussa ja minun sanassani te kannatte paljon hedelmää. Jos väität rakastavasi Jeesusta miksi häpeäisit Häntä. Jumala ei ole antanut meille pelon henkeä vaan voiman rakkauden ja raittiuden hengen. Kun Pyhä henki tulee teihin te tulette olemaan minun todistajiani.2000 riivaajaa olleessa miehessä. Hänestä tuli heti todistaja. Samoin naisesta jolla oli 5 miestä ollut. Et voi opiskella todistajaksi vain Pyhä Henki on totuuden ja johdatuksen Henki joten tottele häntä. Sinulle ja varsinkin uskoville on annettu vapaa tahto koska saatana ei enää heitä sokaise niin ettet näkisi totuutta. Sinun Sanasi on totuus.