Emme ole heinäsirkkoja jotka lentelee joka tuulen mukaan vaan sotilaita jotka seisovat Kristus kalliolla jota tuonelan portit eivät voita!

Lakatkaa odottamasta lentokaloja kokouksiinne meidät on kutsuttu kalastajiksi ja se tapahtuu vain verkoilla meressä(jumalattomat ovat kuohuva meri eli sinne missä ihmiset ovat lue missä raamatussa ihmiset tavattiin ja evankelioitiin! Kaduilla ja toreilla ja erämaassa! Joona saarnasi kaupungissa kertaheitolla 120000 ihmistä tuli uskoon. Uskotko vai etko usko.

Lampaat syövät luonnollisesti vain hyvää ja terveellistä ruokaa. Sama se on hengellisessä elämässä. Lampaat haluavat elävää vettä eikä 10v ämpärissä ollutta väljähtynyttä vettä, se mätenee ja siinä on bakteereja, Pyhässä Hengessä puhuttu sana luonnollisesti tuottaa tulosta kuulijan sydämessä. Karitsoista alkaa kasvaa lampaita jotka edelleen tuottavat jälkeläisiä hengellisesti taivasten valtakuntaan. Jes 40:11 Herra johdattaa imettäviä lampaita

Jos puhuu enemmän kärsimyksestä jonka kuvittelee tulleen Jumalalta katse on itsessä eikä sydämessä asuvassa Vapahtajassa, kärsimyksen ja ojennuksen tarkoitus on aina kirkastaa Kristusta silloin puhumme hänestä emmekä omasta itsestä. Ei pidä keskittyä omaan vajavuuteen eikä pyhyyteen. Meidän ei tule vertailla toisiamme aivan kuin olisimme jotain jumalia.

Pää määrää ruumista eikä päinvastoin. Herra Sebaot on sotajoukkojen Jumala joka antaa sotilailleen käskyt mitä tehdä tässä sodassa ja meidän on parasta totella saavuttaaksemme voiton. Hän tekee yhteistyötä meidän kanssamme. Meillä on myös annettu vapaa tahto joko kieltäytyä tai totella.

Jumala antaa kullekin leiviskät niitä ei voi mennä ostamaan kuin ruokaa supermarketista. Hän tietää mikä leiviskä meille sopii ja koituu seurakuntaruumiin parhaaksi että se kykenee ottamaan paikan joka sille kuuluu. Se joka tahtoo itse esille Jumala laittaa siivoamaan vessoja ja se joka ei tahdo esille Jumala käskee astumaan esille. Totisesti minä sanon teille kun olit nuori sinä vyötit itsesi ja kuljit minne tahdoit mutta kun vanhenet niin sinä ojennat kätesi ja sinut vyöttää toinen ja vie sinut minne et tahdo. Jumala muuttaa luonteesi koska et enää elä sinä vaan Kristus sinussa.

Seurakunta on jäänmurtaja eikä huvialus. Jos se pysyy jäämerellä paikallaan tekemättä mitään jää murtaa sen eikä se täytä tehtäväänsä. Rukouksella ja todistuksemme sanan kautta Jumalan valtakunta murtaa pimeyden ja pahan jään tässä ajassa.

Jumalan sanalla ei ole copyright oikeutta ei ole myöskään meillä sillä emme ole Jumalan vertaisia jos Jumala armossaan jonkun sanan meille antaa toisia varten

Jos ei ole mitään Jumalalta lahjaksi saanut ei voi myöskään mitään toisille jakaa ja antaa. Elävä leipä ei ole tarkoitettu kassissa säilytettäväksi vaan sydämessä. Lahjaksi olette saaneet lahjaksi antakaa.

Aabraham sai siunauksen ja lupauksen että hän saa jälkeläisiä yhtä paljon kun on tähtiä taivaalla. Sama pätee herätykseen saamme uskoa että taivasten valtakunta täyttyy joten toimikaamme sen mukaan asettukaamme jokainen sen rukouksen mukaan paikalle jonka Jeesus sanoi että eloa on paljon mutta työmiehiä vähän rukoilkaa siis elon herraa että hän lähettäisi työmiehiä elonkorjuuseen. Sanokaamme Jesajan lailla tässä olen lähetä minut.

Sanasta sanotaan että se on kuin hunajaa. Tiesitkö että lääketiede käyttää hunajaa sen antibakteerisuuden vuoksi. Jumalan sana meissä tuhoaa synnin voiman. Tämä voima meissä tekee sitä niin kuin meillä on ylösnousemusruumiiit.