San 21:13 Joka tukkii korvansa vaivaisen huudolta joutuu itse huutamaan vastausta saamatta!

Metsä vastaa niin kuin sille huudetaan. Jos väität olevasi Rakkauden oma ja kuljet lähimmäisesi ohi kuinka luulet Jumalan rakkauden sinussa pysyvän. Rakkaus ei ole sana se on TEKO. Jumala ei huudellut taivaasta kuinka minä teitä rakastan. Hän antoi oman Poikansa meidän tähtemme. Mitä sinä olet tehnyt veljesi hyväksi että hän näkisi sen AINOAN joka voi pelastaa ja auttaa. Herra ei auta poloista maailmaa. Hän on sen jo tehnyt ja JATKO-OSA ON MEIDÄN VASTUULLA.

Luuk 16:20-31

Mutta eräs köyhä nimeltä Lasarus makasi HÄNEN OVENSA EDESSÄ täynnä paiseita. niin tapahtui että köyhä kuoli ja enkelit veivät hänet Aabrahamin helmaan. Ja rikaskin kuoli ja hänet haudattiin.

Hän heräsi tuonelan tulessa. Pyysi Aabrahamilta apua!

Mutta Aabraham sanoi Poikani muista että sinä eläessäsi sait hyväsi ja Lasarus samoin sai pahaa mutta nyt hän täällä saa lohdutusta sinä taas kärsit tuskaa.

Kysyppä missä se armo oli. Ei ainakaan rikkaan miehen sydämessä!

Luuk 10

Ohi menivät pappi, leeviläinen. Tais olla muuta hommaa.

Samarialainen näki hänet niin hän ARMAHTI HÄNTÄ. Meni hänen luokseen, sitoi hänen haavansa vuodatti niihin öljyä ja viiniä ja vei hänet majataloon ja hoiti häntä. Maksoi vielä isännälle ja sanoi että jos vielä lisää kuluu palatessani sinulle maksan. Jeesus kysyi kuka oli lähimmäinen. Se joka osoitti laupeutta.

MENE JA TEE SINÄ SAMOIN

EI TÄSSÄ KULUTETTU VALTION RAHOJA. EI OLLUT KAUPUNKI MAKSAMASSA. Uskomatonta että enemmän käytetään rahaa temppelien rakentamiseen kuin siihen että lähimmäinen saisi sekä avun että löytäisi iankaikkisen elämän.

Muuten uudessa testamentissa ne kokontuivat kodeissa. Jos joku jotain tarvitsi ( ei sitä nyt ihan mihin tahansa käytetty annettu JÄRKIKIN SEN SANOO) ihmiset myivät omaisuuttaan että perheessä puutteessa oleva saisi avun. Ei siellä raamatussa ole pelkästään namipaikkoja. Kirpaisevia raamatunpaikoja on ja sitä sanotaan teräväksi miekaksi.

On olemassa myös omatunto jos sitä ei ole sydäjäädytetty!

Ei tarvi ihmetellä miksi ihmiset huutavat tuskissaan. Tottakai kun kokevat kaikki helvetin voimat ja synnin tuhoavan vaikutuksen. Hulluja ne olisivat jos ihan hiljaa olisivat. Oletko nähnyt hukkuvaa joka ei yrittäisi pysyä pinnalla. Seurakunnan tehtävä on olla HENGENPELASTAJA. Jos et tiedä miten se tapahtuu vie hukkuva rannalle ja ISTUTA HÄNET KRISTUS KALLIOLLE NIIN KYLLÄ VALITUS LOPPUU jos on elävän Jumalan kohdannut!

Sitaatti Leonard Ravenhilliltä: Voiko merimies istua toimetonna kun hän kuulee hukkuvan huudon? Voiko lääkäri istua mukavasti ja antaa potilaansa kuolla? Voiko palokuntalainen istua joutilaana ja antaa ihmisten palaa ojentamatta auttavaa kättä? VOITKO SINÄ OLLA SURUTON SIIONISSA kun sinua ympäröivä maailma on kuoleman oma?

Matteus 25:45

..kaiken minkä olette jättäneet tekemättä yhdelle näistä vähimmistä veljistäni SEN TE OLETTE JÄTTÄNEET TEKEMÄTTÄ MINULLE.