Metsä vastaa niin kuin sille huudetaan sanotaan.

Taivas ei ole samanlainen. Jeesus kyllä tietää ihmisten tuskanhuudot, nimikristityt ovat tyystin unohtaneet sen. Ihmetellään miten ihmiset ovat sekaisin ja koko ajan ne vain valittavat. Kuule jos sydän on perkeleen hallinnassa ja helvetin lieskat jalkojen alla ja sisäpuoli ei voi kuin huutaa. Mieti sitä ja rupea ajattelemaan ja näkemään hukkuvat.

Tee se vain kun saat siihen Jumalallisen näyn. Ihmettelen että jos olet armon kokenut miten et käsitä millainen paikka helvetti on. Vai etkö ole sitä kokenut. Miten olet armon vastaanottanut. Täytyyhän sinun sydämessäsi kokea mistä olet pelastunut ei armoa muuten voi vastaanottaa. Jos näet paratiisin Jumala on antanut nähdä sinun myös helvetin. Vain hukkuva tietää mistä on pelastunut. Jos hukkuva ei huuda se on kyllä jo silloin kuollut ja on liian myöhäistä.

Kannattaa mennä kurssille jossa opetetaan miten hukkuva pelastetaan niin tiedät vähän käytännöstä. Hengellinen hukkuminen on monta kertaa vakavampi asia. Kyse on ikuisuudesta. Löydät kyllä raamatusta kun kysyt siihen Pyhän Hengen neuvoa miten oppia hengen pelastajaksi ja välikappaleeksi Jeesukselle. Jeesus ei syyttänyt Betesdan lammikon miestä koska jokainen ihminen ilman Jumalaa on jo vuodessa niin toivoton että ei tarvi miettiä mitä se on 18 vuoden jälkeen. Asetu ihmisten tilanteeseen ennen kuin tuomitset heidät.

Jeesus ei syyttänyt naista joka oli sairastanut 17v. Hän vain paransi Hänet. Eikä Jeesus syyttänyt naista jolla oli ollut 5 miestä. Hän vain sanoi mene äläkä syntiä enää tee. Nämä ihmiset eivät menneet 20 v. ehetymiskurssille. Eikä varsinkaan se mies jossa oli 2000 riivaajaa. Hänestä tuli evankelista saman tien kuten siitä naisesta.

Tämän hetken opetuksen mukaan tämäkin varmaan joutuisi olemaan eheytyskursilla loppuelämänsä. Kyse on siitä että elämä muuttuu kun kyse on Pyhän Hengen voimasta. Jos ei luovu omasta elämästä niin ei voi saada Kristusta hallitsemaan elämäänsä. Itselle kuoleminen ei ole helppoa koska ihminen etsii jopa uskova vain itselleen siunauksia.

On niin helppo sanoa en elä enää minä vaan Kristus minussa. Kuinka monen kohdalla se on totta. Jos saat arvosi ihmiseltä etkä Jumalalta ihminen on epäjumalasi. Jumala opettaa läpi raamatun että hän on sinun Luojasi ja Hänen pitäisi olla ykkönen elämässäsi.Sen jälkeen hän antaa mitä sydämesi halajaa.

Nykyajan farisealaisuus on pelkkää tietoa. Tiedolla ei tee mitään jos ei se mene sydämeen uskolla ja sen jälkeen toteuta sitä mitä on kuultu ja uskottu. Uskonto ei vapauta ketään usko vapauttaa. Miksi kaupunkien kaduilla ei ole hengenpelastajia. Koska ei luultavasti kiinnosta. Miksi ei? Mitä sydämessä on tulta vai jäätä?

San 24:11 Pelasta ne jotka surmapaikalle hoippuvat, joita kuolemaan viedään, pysäytä ne, jotka surmapaikalle hoippuvat.

Eikä siinä erotella miksi ihminen on hoippumassa kuolemaan.

Jes42:22

Mutta tämä on raastettu ja ryöstetty kansa. Kaikki nuoret miehet ovat sidotut ja vankihuoneisiin kätketyt he ovat joutuneet saaliiksi eikä ole auttajaa ryöstetyiksi eikä ole kuka sanoisi Anna takaisin

Me joissa Jeesus elää me sanomme saatanalle anna takaisin ja viemme sen myös todistuksen kautta henkilökohtaisesti kadotetuille. Sitä varten Pyhä Henki meissä on.