Uskonnollisuus on pelkkiä muotomenoja. Se on pelkkää pään tietoa. Jumala vaatii sydämen uskoa vain sillä tullaan vanhurskaaksi. Ihmiset eivät vapaudu koska monella hengellisen työn tekijällä kaikki on vain pään tietoa. On vaikea lahjaksi antaa sitä mitä ei itse ole SYDÄMESSÄÄN kokenut.

Mark 4:40 Miksi olette PELKUREITA? Miten teillä EI OLE USKOA?

Ja tämä jae ei ole tehty matkimiseksi vaan siksi että sinä joka pelkäät ja sinulla ei ole uskoa että heräisit todelliseen kuuliaisuuteen Kristukselle.

Uskonnollinen maailma ei voi sietää iloa, Jos nauraa minuutin liikaa heti on torontolainen. En tiedä pitääkö se saarnapönttöön viedä mutta en tiedä myöskään missä lukee että siellä pitäsi olla kuin seipäänniellyt robotti ettei huulet vaan liiku liikaa ettei vaan tule hymyä suusta ei sitäkään kyllä raamatussa ole neuvottu.

Uskonnollinen seurakunta on aina eroamassa toisesta ja perustamassa oman yksikön kun väitetään MINÄ olen oikeassa ja sinä väärässä. Väitetään sitten että ollan yhtä ja on yksi usko. Ei se siltä kyllä vaikuta ainakaan maailman silmissä. Mutta mitä sanoo raamattu

Joh 13:35 Siitä kaikki tuntevat minut teidän optuslapsikseni että teillä on keskinäinen rakkaus

Uskonnollinen ihminen on myöskin hyvin kärkäs lyömään harhaoppisen leiman toisen päälle. Väitetään että se ja se on harhaoppinen. Ei semmosta asiaa ihan 2 sekunnissa ilmi tule. Hedelmistään heidät tunnetaan.

Ja missä on hätä näiden niin kutsuttujen harhaoppisten sielusta. Lyödään kadotustuomio ihmisille kun pitäisi itkien huutaa viikkotolkulla näiden ihmisten puolesta että he heräsivät. Pitäisi ostaa vaikka helikopteri että pääsee lähimmäisten luokse. Ei sitä kirjeitse tai netissä ilmoitella että se on harhaoppinut. Sitä mennään kyseisen ihmisen luokse kerrotaan rakkaus totuudessa. Kaikki on niin uskomattoman kevyttä uskonnolliselle ihmiselle.

Luuk 6:37

Älkää tuomitko niin ei teitäkään tuomita. Älkää KENELLEKÄÄN kadotustuomiota lausuko niin ei teillekään kadotustuomiota lausuko

Uskonnollinen ihminen on pohjimmiltaan kateellinen niin kuin tuhlaapojan veli. Valtuutus Jumalalta on ollut ja lupaukset.He eivät ole ottaneet vaan niitä käyttöön uskon ja laiskuuden ja itsekkyyden tähden.