Kummaa kun kristilliset foorumit on täynnä viestejä harhaopeista tai siksi luulluiksi. Jos on tuommoinen lahja miksi ei voida julkaista listaa kaikista maailman harhaopeista että varmasti tietää mikä on mistäkin.

Niitä kun lueskelee siinä menee loppuelämä.Miten se usko oikein kasvaa tuommoisella opetuksella. Ei silloin kyllä tehdä hukkuvien eteen yhtään mitään. Kalastajan verkot ovat vaihtuneet rautaiseen lekaan aivan johonkin muuhun mikä meillä pitäisi olla. Kuuntelin yhden opettajan puhetta joka opettaa monella videolla eksytyksistä. kuuntelin otsikolla.....( tämä opettaja on susi) en voinut kuin itkeä. Se ei ollut sääliä. Koin että Jeesus itki sydämessäni sitä miten tuomitsemme toisiamme koko maailmalle kun se pitäsisi varoittaa henkilökohtaisesti.

Pitäisi ajatella mitä uskosta osattomat ajattelevat kun lukevat nämä viestit kaikista harhaopeista. Jokainen tietää että he eivät halua sellaiseen PERHEESEEN joka näkee vain harhoja , piruja ja vielä jotkut puhuu että antikristus tulee. Varokaa, varokaa ja varokaa.

Uskon päämäärä on sielujen pelastus ei se mihin menet kuoleman jälkeen. Kyllä on kadonnut hätä hukkuvista. Me olemme KALASTAJIA EMMEKÄ HARHAOPPIEN METSÄSTÄJIÄ.Heinäseipäällä et merestä saa yhtään kalaa.

Uskosta osattomilla, vauvoilla ja lampailla ei ole erottelukykyä. Se kyllä uskon kasvaessa kehittyy mutta paimenten esisijainen tehtävä on ajaa sudet ja harhaopit ulos. Raamatussa ei löydy armolahjaa joka keskittyisi vain harhaoppien löytämiseen. Paimenilla, heillä täytyy olla erottelykyky koska he ovat hyvin vastuullisessa tehtävässä.

Tällä menolla jotkut kohta näkevät jo sokeripalan alla antikritstuksen!