Tässä esimerkkiä kuinka meidän uskovina tulisi kohdella aikamme rampoja!

2 Sam 9:1 Daavid kysyi: Onko Saulin suussa ketään jäljellä jolle minä voisin tehdä laupeuden Joonatanin tähden?

2 Sam 9:3 Kuninkas kysyi:...Vielä on Joonatanin poika ,joka on rampa jaloistaan

2 Sam 9:3...Missä hän on?

Mefiboset tuli lankesi kuninkaan eteen kasvoillensa ja osoitti laupeutta. Daavid sanoi: Mefiboset! Hän vastasi tässä palvelijasi.

2 Sam 9:3,4 Daavid sanoi hänelle: Älä pelkää sillä minä teen laupauden isäsi Joonatanin tähden ja minä palautan sinulle isoisäsi Saulin kaiken maaomaisuuden, ja sinä saat aina aterioida minun pöydässäni

Niin tämä kumarsi ja sanoi : Mikä on palvelijasi että sinä käännyt minunlaiseni koiranraadon puoleen. Ei Mefiboset sitä googlesta ollut katsonut ihmiset olivat sen hänelle sanoneet ja kohdelleet väärin.

Saat aina aterioida minun pöydässäni sanoi Kuningas Daavid!

Mefiboset ei kyllä ollut googlesta katsonut että hän on koiranraato. Muut olivat sanoneet hänelle sen koko elämänsä ajan. Ja Daavid rakasti ja armahti häntä Jeshuan rakkaudella!

Jos Daavid Kuningas oli näin armelias kuinka armelias on JESHUA!

Ja Jeshuako tämän kaiken tekee kun hän on taivaassa. Monet uskovat sanovat että En elä enää minä vaan Jeshua minusssa. No kysy nyt itseltäsi ja vastaa Yljällesi Jeshualle ja hänen Isälleen joka on yksi (echad) koska olet osoittanut maailman pilkaamille monella lailla rammoille henkisesti, sielullullisesti ja ruumillisesti armoa ja totuutta ja veljellisistä rakkautta.

Tässä on vain kaksi vastausta,tunnusta syntisi tai anna sydämesi olla jääkylmä toisten huudoille.

Vastaat siitä Abba Isälle ja Jeshualle!

Matteus 25:40 Niin Kuningas vastaa ja sanoo heille:Totisesti minä sanon teille kaiken minkä te olette tehneet yhdelle näistä vähimmistä veljistäni sen te olette tehneet minulle

Milloin me näimme sinut?????????????????

Silloin Kuningas sanoo oikealla puolella oleville: Tulkaa minun Isäni siunatut ja omistakaa se valtakunta joka on ollut teille valmistettuna maailman perustamisesta alkaen.

Rukoilen että kuulusit oikealla puolella oleviin. Vielä on aikaa ja mahdollisuutta, Valinta on sinun?