Hebr 5:12 Olette edelleen maitoa tarvitsevia kun teidän pitäisi syödä vahvaa ruokaa! Yritetään saada ruokaa sieltä mistä sitä ei saa. Rintamaito tulee vain rinnasta ei muualta. Ja sitä voi saada vauva vain tarpeellisen määrän. Ahnehtia ei saa. Olisi hyvä käydä vaikka vain kerran kuussa kokouksessa ja laittaa uskon kautta toimeen raamatunlause sydämessä ei päässä. Pään tiedolla ei tee mitään se on farisealaisuutta.

Esim. Jehovan todistajat ovat täynnä tietoa . Osaavat raamatun ulkoa. Onhan sekin hyvä mutta jos se ei tule sydämen uskoksi sillä ei tee kyllä mitään. Heiltä puuttuu rakkaussuhde Ylkään. Ei kokousten pitäisi olla mitään yliopistokursseja. Usko sydämessä laittaa käytäntöön myöskin tekemisen osalta. Usko ilman tekoja on kuollut. Eikö Aabrahamkin tullut vanhurskaaksi teoista eikä vain uskosta. Ja häntä sanottiin Jumalan ystäväksi. Haluan olla Jumalan ystävä haluathan sinäkin. Mutta se vaatii sinulta uhria ja se ei ole helppoa. Jumala yksin tietää mikä sinun uhrisi tulee olemaan.

Lammas ei tule ravituksi vuoden väljähtäneellä vedellä vaan sisimmästä jossa virtaa elävän veden virrat. Vain tuore vesi virkistää.

Myöskään lammas ei voi syödä eikä haluakaan aiv- rehua. Se tarvitsee tuoretta ruohoa jota se märehtii.

Itse koen saavani tietyn raamatunjakeen tai yhden sanan ja aloitan sen tutkimisen ja merkityksen selvittämisen mitä Jumala tahtoo minulle puhua.

Jer 23:30 Katso minä käyn niiden profeettain kimppuun sanoo Herra, jotka varastavat minun sanani toinen toiseltaan.

Kopioitu teksti mitä et ole itse uskonut sydämessäsi ja laittanut täytäntöön sellaisessa ei ole Pyhän hengen muuttavaa voimaa.

Jes 66:11

...että imisitte ja tulisitte ravituiksi hänen lohdutuksensa rinnoista että joisitte ja virkistyisitte hänen kunniansa runsaudesta