Ps23:5 Sinä valmistat minulle pöydän minun vihollisesteni silmien eteen.

Kaikki ihmiset kun he näkevät millaisen ilon ja pöydän Kaikkivaltias on sinulle kattanut tulevat kaipaamaan sitä. He tulevat ja sanovat sinulle saammeko mekin tulle juhla-aterialle. Sen aterian on itse tarjoamassa Jeesus hän on kattanut pöydän. Se pöytä on täynnä Jumalan sanaa anteeksiantoa ja sovitusta niille jotka eivät siitä vielä mitään tiedä. Tuli joka pöydässä on on Jumalan sana ja Jumala vetää kylmettyneet puoleensa rakkautensa valolla ja tulella. Kärpäset lentävät aina kohti valoa ja lämpöä joten tervetuloa juhla-aterialle kaikki jotka kaipaatte todellista sisimmän ruokaa jonka vain Herra voi tarjoilla.

Jumalan antama Hengen viini uusissa leileissä tulee puhkeamaan. Ja silloin on sydämenne riemua täynnä. Ei kukaan pääse niin lähelle henkeäsi kuin Jeesus Kristus ja kun valta sydämessäsi vaihtuu voit sanoa. En elä enää minä vaan Kristus minussa. Astu yltäkylläiseen elämään.

Minä Jeesus olen tullut että sinulla olisi elämä ja yltäkylläisyys!

Jopa ne joille Jumalan kattma juhlapäytä ei ole ennen kelvannut näkeävt hengen silmin Jumalan rakkauden ka haluavat osallistua juhlapöytään. Näin Jumala houkuttelee ihmisiä uskon tielle. Rukoilkaamme sitä.