2 Kor 11:2 Sillä minä kiivailen teidän puolestanne Jumalan kiivaudella, minähän olen kihlannut teidät miehelle yhdelle ainolle, asettaakseni KRISTUKSEN ETEEN PUHTAAN NEITSYEN!

Jes 54:5 Sillä HÄN JOKA SINUT TEKI, on sinun aviomiehesi Herra Sebaot on Hänen nimensä sinun Lunastajasi on Israelin Pyhä, hän joka kaiken maan Jumalaksi kutsutaan.

Luukas 14:26 Jos joku tulee Minun tyköni eikä vihaa isäänsä ja äitiänsä ja vaimoaan ja lapsiaan ja veljiään ja sisariaan vieläpä omaa elämäänsäkin, hän ei voi olla minun opetuslapseni.

Isäsi ei sinua luonut vaan Jumalasi. Hän punoi sinut kokoon äitisi kohdussa Ps 139. Etsi ensin Hänen vanhurskauttaan niin kaikki muukin sinulle annetaan. Hän antaa mitä vanhurskaan sydän halajaa.

Jos keskityt vain omiin pyyntöihisi sinulla on tehtävä hukassa koska Pyhä Henki tekee meistä todistajia. Saat myös Häneltä lupauksen olet minun tyttäreni ja poikani. Kukaan ihminen ei pääse niin lähelle toista ihmistä kuin sinun Jumalasi Pyhässä Hengessä Jeesuksessa, vain hän voi vallata Henkesi ja sydämesi jos siihen suostut voi tietysti kieltäytyä koska sinulla on vapaa tahto antaa tilaa Hänelle niin paljon kuin sallit.

Niin kauan kuin sinulle tuottaa kipua olla yksin esim. yhden päivän kysy itseltäsi kuka on sinun jumalasi. Jumalaa et löydä kätten päälle panemisen kautta vaan että suostut Hänen savekseeen ja etsit hänet sieltä missä hän on RAAMATUSSA! Et voi aina olla ottamassa vastaan opetusta tulee aika jolloin sinun on hiljennyttävä erämaassa kuuntelemaan Jumalaa ja se ei ole lihalle helppoa. Koska raamattu opettaa meitä kuolemaan itsellemme että uusi elämä meissä virtaisi. Et voi palvella kahta Herraa.

1 Joh 4:21...joka rakastaa Jumalaa se rakastakoon myös veljeänsä. Seurakunnan pitäisi olla perhe eikä joku nimilista jäsenistä. Perheeseen synnytään, myös Jumalan perheeseen! Mihinkään perheeseen ei voi tulla ilmoittaumulla eikä varsinkaan irtisanoutua. Jos oma perheenjäsenesi sanoisi lähden nyt enkä palaa etkö etsisi häntä. Miksi seurakunnissa 2 min rukoillaan seurakunnasta lähtevän puolesta ja se oli siinä. Ottakaamme aikaa ihmisen kanssa joka on lähdössä seurakunnasta.

Joh 13:34 Uuden käskyn minä annan teille että te rakastatte toisianne niin kuin minäkin olen teitä rakastanut että tekin niin rakstaisitte toisanne

Matt 12:50 Sillä jokainen joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon on minun veljeni ja sisareni

Matt 12:48,49 Mutta hän vastasi ja sanoin heille joka sen hänelle ilmoitti Kuka on minun äitini, ja ketkä ovat minun veljeni ja hän ojensi kätensä opetuslastensa puoleen ja sanoi Katso minun äitini ja ja veljeni

Meidän on turha laulaa ja hokea Jumalallemme kuinka häntä rakastamme koska samanvertainen käsky on rakastaa lähimmäistä niin kuin itseänsä.

Tätä on todellinen Pyhien perhe!

Usko ilman tekoja on kuollut sanoi rakkaus! Onneksi Jeesus ei vain huutanut taivaasta kuinka paljon minä teitä rakastan. Hän antoi itsensä uhriksi ja sen kautta evankeliointi on levinnyt. Jos Hän ei olisi uhrannut itseänsä sovitusta ei olisi tapahtunut.

Meiltä kysytään myös palvelualttiutta seurakuntaperhettämme kohtaan se ei voi olla vain rukousta koska rukousta seuraa aina toiminta. Jeesus paransi kaikki sairaat henkilökohtaisen kohtaamisen kautta koska hän arvosti ja rakasti ihmistä . Voit sanoa emme ole täydellisiä. Toivottavasti jos sinulla perhe on et hoe sitä lapsillesi. Mitähän he siitä ajatellesivat! En ole vielä eläissäni tavannut sielunhoitajaa joka itkisi hoidettavan kanssa ja raamattu sanoo itkekää itkevien kanssa, kun yksi jäsen kärsii kaikki kärsivät! Täytyy kysyä miksi näin on ei ole ?

Meillä ei ole kykyä eikä usein edes halua asettua kärsivän ihmisen asemaan olemme kuin jollain korkealla korokkeella josta käskemme Pyhää Henkeä tekemään sitä ja tätä.

Pyhä Henki voi monopolisoida ihmisen mutta Herran Sebaot voi monopolisoida ihmisen. Sanoi Leonard Ravenhill. Henkeä et voi monopolisoida sanoi Leonard Ravenhill. Muutamassa minuutissa ei hoideta kärsivää ihmistä jokainen tarvii vierellä kulkijan. 40% suomalaisista asuu yksin. Joten työtä riitää.

Se kenen kansssa viihdyt ja vietät aikaasi se on sinun jumalasi (sisäisesti voit puhua Jumalasi kanssa vaikka ympärilläsi olisi ihmisiä). Pelkillä lupauksilla et pitkälle pötki koska raamattu on myös kasvamista ja vastuunottoa varten myös hukkuvista. Rupea rukoilemaan 7000 kristityn puolesta jotka kuolee vuosittain uskon tähden ja rukoile seurakunta perheen ja kadonneiden puolesta. Elonmiehiä elonkorjuuseen niin rupeaa jo maa viheriöimään.

Kun alat siunaaman toisia jos olet uskossa silloin Jumala heräjää avuksesi ja siunauksen saat myös itsellesi.

Joh 15:5 Jokainen joka minussa pysyy kantaa PALJON HEDELMÄÄ!

Lakatkaamme väärentämästä Sanaa ja alkakaamme uskomaan mitä se sanoo!

Jos sanot en elää enää minä vaan Kristus minussa Pyhä Henki sanoo tämän sinulle:

Hes 3:17 Kadonneet minä tahdon etsiä , eksyneet tuoda takaisin haavoittuneet sitoa heikkoja vahvistaa mutta lihavat ja väkevät minä hävitän) Mikä on lapsi jotajolle Isä ei laita rajoja.