Ps 143:3 Herra laita suulleni vartija vartioitse minun huulteni ovea.

Miika 7:9 Hän armahtaa meitä jälleen polkee maahan meidät pahat tekomme . Kaikki heidän syntinsä sinä heität meren syvyyteen.

Job 33:3 Vilpittömästä sydämestä lähtevät sanani mitä tietävät sen huuleni suoraan sanovat

Daniel 2:22 Hän paljastaa syvät ja salatut asiat hän tietää mitä pimeydessä on ja valkeus asuu hänen tykönsä

5 MS 32:1 Kuunnelkaa te taivaat kun minä puhun ja kuulkoon maa minun suuni sanat

Ps 19:15 Kelvatkoon sinulle minun suuni sanat ja minun sydämeni ajatukset sinun edessäsi Herra minun kallioni ja lunastajani

Ei palvelija ole Herraansa suurempi sanoi Jeesus. Hän antoi esimerkin mistä meidät tulee todistaa. Pelastajastamme Jeesuksesta ja Isän kirkkaudesta sekä että taivasten valtakunta on tullut lähelle.Fariseuksia Jeesus ei mairitellut. Hän sanoi heille suorat sanat kalkitsette profeettojen haudat ja ketä teidän isänne vainosivat profeetoja ja tappoivat heidät. Hän myös puhdisti synagogan rajulla kädellä löi kumoon rahanvaihtajien pöydät ja sanoi te teette minun Isäni huoneesta ryövärien luolan.

Jumala kirkkaus ei tule ilmi ihmisille todistaessamme että tuomme kaiken lian mitä olemme tehneet ihmisille meidän tehtävämme on todistaa kuin Jeesus joka oli täynnä armoa ja totuutta. ei hän kun kohtasi syntisiä luetellut kaikkia mahdollisia syntejä vaikkakin sille naiselle paljasti totuuden hänen elämästään.

Elämä luo elämää ja kuolema kuolemaa. Sanoilla on vallassa elämä ja kuolema.

Herra laita suulleni vartija sinä olet sydämen lähde sieltä ei lähde mitään pahaa. Kiitos Eeli eeli El Sheli Adonai Eloheinu Adonai Echad! Jumalani Jumalani Herra meidän Jumalamme Herra on yksi!