Jer 23:29 Eikö minun sanani ole kuin tuli

Jumalan sana ei todellakaan ole mitään jääkylmää vettä. Se on kuin tuli ja se on tulikuumaa ja se puhdistaa.

Ilm 3:15 ...oi jospa olisit kylmä tai palava mutta koska olet penseä olen minä oksentava sinut suustani ulos

Hebr 12:29 Meidän Jumalamme on kuluttavainen tuli

Efes 5:26 ...että Hän sen pyhittäisi sanalla pesten veden kautta

Jos Jumala sana on sinulle vain kermaleivos ja hoet vain itsellesi siunauksia kuinka Jumalan valtakunta voi lisääntyä. Hän lupaa sanassaan että kun etsin Häntä ensin hän antaa kaiken mitä sydämesi halaja (mitä raamattu lupaa meille).

Jumala kuitenkin sanoo että hänen sanansa on tulikuumaa joten kun sitä syöt se puhdistaa jos annat luvan, varsinkin uskoville on annettu vapaa tahto. Älä kuvittele sanan olevan jääkylmää jos sydämessäsi hehkuu Pyhän hengen palo se tarvii tulta lisää eikä mitään jäätä. Anna kuonan palaa pois niin sinusta tulee astia jaloa käyttöä varten.

Siksi sinulla on myös sotavarustuksena alttiuden kengät. Olet sotilas joten pukeudu sotilasasuun et voi olla taistelussa ilman varusteita ja uskovana et voi piiloutua mihinkään.Ole ilosanoman viejä! Mato ei voi pukea sotavarustusta. Kuvittele kun ylipäällikkö kysyy mikä on sotilaan nimi. Sotilas vastaa olen mato matkamies maan. Semmoinen sotilas saa potkut heti!

Jer 23:29 Eikö minun sanani ole niinkuin tuli sanoo Herra, ja niinkuin vasara joka kallion murtaa!

Tämänkö kaiken pitäisi tuntua kivalta. Ei varmasti tunnu kuolla omalle lihalle mutta kun annat Jumalalle luvan olet jalo astia siitä savesta jonka Jumalalle olet luovattanut. Mikään kurssi ei sinusta astiaa tee. Kaikki asiat elämässä vie aikaa. Tottakai haluttomuus ja tottelemattomuus vie aikaa muotumiselta! Valinta on sinun ja kun pyydät siihen voimaa saat sen!

Älä laula olen särkynyt saviruukku. Katso häneen joka voi ruukun sirpaleet jälleen koota ja tehdä siitä astian. Joillakin jää levy päälle ja he löytävät sirpaleita loppuelämänsä eivätkä voi siten olla siunauksena.Usko Jeesukseen että Hän voi tehdä kaiken uudeksi ja unohda menneet ja katso sitä tainta kuinka se puhkeaa taimelle.

On aika lasten 20v jälkeen ruveta syömään lihaa. Jeesus antoi lihansa meille syötäväksi eli sanansa. Sen tähden että et jäisi keskenkasvuiseksi ja että meillä jokaisella olisi jotain annettavaa hengellisesti. Kivisydän ei murru jos sitä ei vasaralla paukauta vain niin sydän voi muuttua kun se murtuu ja tilalle Jeesus antaa lihasydämen.