Olet erittäin hyvä ja täydellinen kun sen sanoo sydämessäsi asuva Jeesus Kristus. Opettele ajattelemaan ja kasvamaan Hänessä jos tahdot että Hän sinua hallitsee. Lopeta hokeminen en ole hyvä, olen huono, olen mato, olen syntinen.

Kaikkivaltias tietää aivan varmasti mitä tekoa sinä olet sinun ei tarvi tunnustaa itseäsi vaan elävää sanaa joka on Jeesus. Sinut on kutsuttu syömään Sanaa ei itseäsi ja vajavuuttasi. Ei kukaan vanhempikaan lapsilleen kaiken aikaa hoe olet niin huono ja paha. Lapset menevät siinä sekaisin.

Vai oletko kuin mies joka 24/7 katsoo itseään peilistä ja kohta katselet vain itseäsi. Silloin ei kyllä Jeesus sinua hallitse. Opettele: En elä enää minä, vaan Kristus minussa ja sen minkä minä elän lihassa sen minä elän Jumalan Pojan uskossa.

Millainen sanoma sinulla on kadotetulle ihmiselle joka etsii vapahtajaa kun sinulla on pitkä lista mitä olet pahaa tehnyt ja hoet kuinka huono ja vajavainen olet. Sinä et voi ihmistä pelastaa mutta sydämessäsi oleva Kristus sanojesi kautta kyllä sen voi tehdä. Älä mitätöi Jumalan suuruutta ja varsinkaan väheksy rooliasi sovituksen viran haltijana ja kuninkaallisena papistona ja pyhien kansalaisena. Ihminen ei muutu vaikka kertoisit kaikki elämäsi synnit ja kahdella sanalla että nyt on elämä muuttunut. Ihmiset kyllä tietävät synnistä ihan tarpeeksi. Vain Kristuksen kirkkaus ja veri ajaa pois pimeyden valollaan.

Jos sinulla ei ole mitään tarvetta kertoa ihmisille uskovana pelastuksesta mieti miksi niin on. Miksi Pyhä Henki on! Sen tähden että me olemme hänen todistajiaan. Vai olemmmeko? Tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni. Jos todistaminen on sinulle vaikeaa ja väkinäistä älä tee sitä sillä ei ole mitään siunausta koska vain iloista antajaa Jumala siunaa. Myöskin iloista todistajaa koska hänellä on ilosanoma.

Nykyään se näyttää olevan 4 seinän sisällä oleva surusanoma. Olet kutsuttu sotilaaksi joten aloita harjoittelu. Olet sodassa joka tapauksesssa halusit sitä tai et jos uskossa olet. Joten aloita harjoittamaan rukousta ja raamatunlukua hiljaisuuden keskellä. Et voi ahmia Jumalan sanaa. Ota yksi jae ja mietiskele sitä Pyhä Henki apunasi . Et voi syödäkään kuin noin yhden aterian päivässä. On aivan eri asia tutkistella Jumalan sanaa kuin lukea se läpi kerran viikossa eikä mitään mene sydämeen asti. Sen pitäisi muovautua uskoksi ja teoiksi. Olemme kuolleita Kristuksen kanssa ja jäsenemme pitäisi olla nyt vanhurskauden aseita Jumalalle. Älä sano JOS sano mielummin joka aamu ja ilta että tahdon vaeltaa valkeudessa joten silloin Jeesuksen veri pesee sinut puhtaaksi. On eri asia olla suurin syntinen kuin suurin synnin harjoittaja. Tarvit jatkuvan pesun koska vain niin synnin spitaali pysyy pois. On eri asia kaatua kuin maata lätäkössä joka toinen päivä. Meidät on kutsuttu kilparadalle,et pääse sinne ikinä jos et halua voittopalkintoa!