Joonas Kelottijärvi sanoi joskus seurakunnasta ; On niin raitista ettei henki liiku.

Jäänmurtaja joka jää paikalleen merelle talvella moneksi viikoksi tulee murskautumaan. Murtajan tarkoitus on murtaa jää eikä toisinpäin. Seurakunnat ovat vallanneet ohdakkeet eikä se laiva lähde liikkeelle muulla kuin tulella Pyhän Hengen tulella.

Mikään lippu ei liehu jos se on tervattu. Samalla lailla Hengen tuuli kyllä liehuu mutta sinun henkesi ei liehu yhdessä Herran Hengen kanssa jos siellä on syntiä. Käy samalla lailla kuin tervatulle lipulle. Ei näy kenellekään.

Elävää Sanaa ei ole tarkoitus kassissa säilytettäväksi. Se miksi niin vähän näkyy kaduilla näy ihmisiä joka kantaisivat raamattua yksinkertainen totuus on että he häpeävät sitä!

Ovilla kulkee jatkuvasti Jehovia, missä ovat kristityt evankelistat kotiovilta on tai talossa asuvat kristityt jotka menevät kyllä maailman ääriin kertomaan sanomaa mutta oma talo jää evankelioimatta. Jeesus käski lähetyskäskyn lähteä Jerusalemista. Ei sen kauempaa. Jos vaino omassa talossa kohtaa todistuksen tähden Jeesus antaa siihenkin voimaa. Tekosyiden ja jatkuvan puolustautumisen täytyy loppua. Meidät on kutsuttu sotaurhoiksi.

Miksi syntyy niin suuri meteli jos raamatusta otetaan muitakin jakeita kuin pelkkää siunausta. Siellä on myös paikkoja jotka ojentaa, kurittaa ja nuhtelee. Ananiaksen ja Safiiran kohtaloa ei ajatella. Ei ole Herran pelkoa.

Odotetaan herätystä entä sitten kun apostolien kaltainen herätys puhkeaa ja ilmestyy kiivauden Jumala joka ei sietänyt syntiä esim. Ananiaksen ja Safiran kohdalla. Raamatusta on monia kohtia jotka eivät ole niin mieluisia. Jumala sanoi kyllä siunaavansa Israelia ja kantaneensa heitä kaikkina päivänä silti Jumala antoi Israelin kansan kohdata ankaria tuomoioita kun he tekivät syntiä!

Etsikää ensin Jumalaa ja hänen vanhurkauttaan niin kaikki muukin teille anneteaan. Ja se ei ole omien siunausten hakemista. Ennemminkin tämän maailman hukkuvien etsimistä että he voisivat päästä taivasten valtakuntaan johon meidät on ensisijaisesti kutsuttu.

Ap.Teot 2:44,45 Ja kaikki jotka uskoivat olivat yhdessä ja pitivät kaikkea yhteisenä. He myivät maansa ja tavaransa ja jakelivat niille uskovillejoilta puuttui sen mukaan kuin kukin tarvisisi. Ei raamatusta voi poistaa paikkoja jotka eivät tunne lihalle niin mieluisilta. Kaikki kohdat on tehty uskovattaviksi ja sitten toteltaviksi.

Vauvakristillisyyden aika on ohi. Pakkosyötön aika on tullut. Lapset eivät millään halua terveellistä ruokaa mutta se on elinehto.

Miksi länsimainen kristillisyy hokee kaiken aikaa suojelua itselleen. Kun kärsimys ja vaino pitäsisi olla meidän ilomme. Suurin osa maailman kristityistä joutuu kuolemaan tai ainakin kokemaan ankaraa vainoa. Ajat tulevat muuttumaan todella nopeasti. Ne jotka eivät luovu totuudesta niitä tullaan varmasti vainoamaan. Jokainen joka haluaa elää jumalisesti Jeesuksessa Kristuksessa joutuu vainottavaksi.

Kukaan ei voi ottaa vastaan armoa jos ei halua tietää totuudesta mitään. Pyhä henki osoittaa myös synnin sekä jumalattomille että uskoville. Saatana syyttää anteeksiannetuista synnistä mutta Pyhä Henki osoittaa synnin josta pitää tehdä parannus ja kääntyä myös uskoville.

Mene ulos ja käske tuulen kääntyä sinne minne tahdot. Samalla tavalla emme voi käskeä Pyhää Henkeä tekemään asioita vain Pyhä Henki voi ottaa haltuunsa ihmisen ja silloin voimme kuulla mitä Henki käskee meidän tehdä tai sanoa. Älkäämme juoksuttako Henkeä.

Joh 3:8 Tuuli puhaltaa missä tahtoo ja sinä kuulet sen huminan mutta et tiedä mistä se tulee ja minne se menee, niin on jokaisen joka on Hengestä syntynyt.

Joh 21:18 Totisesti ,totisesti minä sanon sinulle kun olit nuori niin sinä vyötit itsesi ja kuljit minne tahdoit mutta kun vanhenet niin sinä ojennat kätesi ja sinut vyöttää toinen ja vie sinut minne et tahdo!