Raamatussa on joka on ylin auktoriteetti yli ihmisten mielipiteiden käy ilmi miten demonisoitu ihminen käyttäytyi. Nyt ajatetaan samaa henkeä ulos yhdestä ihmisestä 50 kertaa. Jossain on vika.

Se lähtee kyllä huutaen jos semmonen on olemassa en ole sellaista vielä tavannut.

Miten sairaaksi ihmiset tulevat kun keskitytään olemattomien riivajien ulosajamiseenl. Me katselimme sitä kirkautta joka ainokaisella Pojalla on isältä eikä megaihmeisiin ja olemattomiin riivaajiin. Yhdessäkin raamattukoulussa opetettin että kun sua rupeaa yskittämään niin riivaajat lähtee.Suurin osa raamattukoulu oppilaista oli edessä yskimässä, hölynpölyä. En tiedä mitä se on mutta ei ainakaan raamatullista opetusta me emme voi keksiä kaikkia oppeja vaan raamattu on se joka tekee meistä eläviä ja voimallisia. Sana tuli lihaksi myös meidän elämässämme. Jeesus sanoi rikkaalle miehelle jos eivat kuule Moosesta ja profeettoja ei hän usko vaika kuolleet heräisivät kyllä karimattisuus on pahasti pielessä. Jokainen erimielisyyden takia perustaa oman seurakunnan ja puhutaan yhteydestä. Ei se mitään yhteyttä ole. Mitä on yhteys kun aviopari eroaa sama se on seurakunnassa.Kokoontuu kerran viikossa yhteen 1,5h .Mitä jos paha henki sanoo Jeesuksen minä tunnen ja Paavalin mutta keitä te olette,,, ja karkasi heidän päälleen. emme tunne Ap.tekojen Jumalaa.

Jeesus otti lapset syliinsä ja siunasi heitä eikä kaadellut sinne tänne tärisemään. Ei jumalanpalvelus ole mikään show!!!