Voitettu vihollinen joka edelleen tekee tuhoaan maailmassa. Jeesus tuli (destroy) tuhoamaan saatanan teot.

Nimi voi olla myös väännös sanasta Beel-Sebub kärpästen herra eli lantakasa siellä Beelsebul viihtyy ja se näkyy ihmisten elämässä jotka eivät ole vapahdettuja Jeesuksessa.

Se ei tarkoita muuta kuin Jumalan armollisuutta että kärpästen herran teot tuhoutuvat elämässämme viekäämme sanomaa eteenpäin kadotetuille.Raamattu on myös Jumalan ihmisten kirjoittama kirja ja sitä sanotaan itse JUMALAN SANAKSI.Mihin se vajavaisuus hävisi.

Beelzebul tarkoittaa myös pahojen henkien ruhtinasta itse saatanaa. Me olemme maailmassa taistelussa tätä vastaan mutta siksi meidän pitää pukea Jumalan koko sota-asu päälle ja olla kuin Daavid, Gideon Nooa, Mooses, Elia ja Joona.Älä sano no mutta he olivat erityisvoideltuja ehkä kutsumus oli mutta Eliakin oli yhtä vajavainen kuin mekin eli antaudu Jumalalle niin hän tekee sinusta sielujen voittajan riistämään sieluja saatanalta koska et enää elä sinä vaan Jeesus sinussa jos edes uskot siihen. Toimitko sen mukaan. Jos et, tee kiiren vilkkaa parannus vain nöyrille hän antaa armon.

Tämä on uskon jakeet tehty uskottavksi!

Hebr 11:32-34 ja mitä vielä sanoisin? Sillä minulta loppuisi aika jos kertoisin Gideonista, Baarakista,Simsonista, Jeftasta, Daavidista ja Samuelista ja profeetoista, jotka uskon kautta kukistivat valtakuntia ,pitivät vanhurskautta voimassa, saivat kokea lupauksien toteutumista ,tukkivat jalopeurain kidat, sammuttivat tulen voiman, pääsivät miekanteriä pakoon,voimistuivat heikkoudesta, tulivat väkeviksi sodassa, ajoivat pakoon muukalaisten sotajoukot!

Hebr 13:8 Jeesus Kristus on sama eilen tänään ja iankaikkisesti!