Ps 23:4 Vaikka minä VAELTAISIN PIMEÄSSÄ LAAKSOSSA, en minä pelkäisi mitään pahaa sillä sinä olet minun kanssani.

Jos olet Kuninkaan oma et voi olla pimeydessä yksin sillä Hän juuri sanoi minä olen sinun kanssasi. Uskotko mitä luet! Jeesus on luvannut olla kanssasi. Hän on maailman valo pimeässäkin Hän valaisee tiesi.Älä pelkää!

2 Sam 22:29 Sillä sinä Herra olet minun LAMPPUNI, Herra valaisee minun PIMEYTENI.

Jos koet että olet pimeässä kuoleman varjon maassa muista. Usein äitikin pitää sylissään lastaan joka parkuu kuin koko maailma olisi hajoamassa eikä auta vaikka hän kuinka hokisi ei mitään hätää. Monesti joudumme pimeyteen että osaisimme luottaa Häneen uskon kautta. Vain uskon ihmisistä voin tulla uskon sankareita. Joten tartu kiinni sielun ankkuriin ja lujasti päätä luottaa Häneen joka ei ole kaukana sinusta hän on sinun sydämessäsi.

Ajattele raamattu sanoo myös että Ps 139:8 ...jos minä TUONELAAN VUOTEENI TEKISIN SINÄ OLET SIELLÄ.

Ajattele Wubranttia kommunistivankilassa 20 vuotta.Ja kirjassa joka julkaistiin jossa hän oli hänen kuvansa hän oli langanlaiha HÄNEN KASVONSA LOISTIVAT ILOA.

Ps 34:6 Jotka häneen katsovat ne SÄTEILEVÄT iloa heidän kasvonsa eivät häpeästä punastu.

Ajattele mitä raamattu sanoo tuonelasta siellä on pimeää. Ja vaikka tuntuisi että sinut on sinne heitetty Kristus valo sanoi juuri että sielläkin Hän on sinun kanssani.

Ps139:11 Ja jos minä sanoisin PEITTÄKÖÖN MINUT PIMEYS ja valkeus minun ympärilläni tulkoon yöksi niin ei pimyskään olisi sinulle pimeä yö valaisisi kuin päivä , PIMEYS OLISI NIINKUIN valkeus.

Näkymättömän Jeesukseen voi joskus olla hyvin vaikea luottaa mutta näillä sanoilla rohkaisen sinua älä anna periksi. Saavut voittajana asioiden läpi, koska turvaat Herraan. Hän rukoilee kun itse et enää jaksa ja monet muut ihmiset.

Minne ikinä menetkin ja mihin vuoteesi tekesit vaikka tuonelaan hän on kanssasi.Hän tietää ajatuksesikin.Hän on piirtänyt sinut kättensä hipiään.

Usko on LUJA LUOTTAMUS SIIHEN MITÄ TOIVOTAAN ojentautuminen sen mukaan mikä ei näy!