Tätä samaa lausetta kuulee jatkuvasti.Vaikka se olisi kuinka totta se mitä tunnustat sitä olet. Jos meidän katseemme on kaiken aikaa omassa itsessämme hoemme, olemme vajavaisia, syntisiä, särkyneitä saviruukkuja ,poloisia, matoja millä vielä pitäsi jatkaa. Ja meidän pitäisi vetää ihmisiä Jeesuksen luo. Tällä valitusvirrellä se ei tule onnistumaan.

On aika katsoa Ylkään, todistaa hänestä sitä mitä hän on eikä tuijottaa koko ajan itseemme. Tulkoon todeksi uskovien elämässä En elä enää minä VAAN KRISTUS MINUSSA. Jos ajattelet että teet koko ajan syntiä miten ehdit tehdä muuta 24/7 kun tunnustaa joka ikisen synnin. Jos me valkeudessa vaellamme Jeesuksen veri pesee meidät puhtaiksi. Olemme Hengellisessä peruskoneessa yötä päivää.

Miten sinä ehdit kiittää rukoilla, lähteä liikkeelle pelastamaan hukkuvia Kristuksen rakkaudella kun et muuta tee kun vain katsot itseesi. Millaisen esimerkin annat maailman ihmiselle jotka ovat aivan samassa tilanteessa kuin nuo äsken hokemasi asiat.

Se että olemme syntisiä loppuun asti on eri asia kuin antaa sen hallita ja totella joka himoa joka iskee päälle.Kun rukoilet niin sanotun uskon rukouksen sanotko saman tien Jumalalle että mä oon niin vajavainen ja syntinen. Jumala ei kuule tuommoista rukousta kun sinä katsot itseesi etkä uskon alkajaan ja täyttäjään. Armo ja totuus on sitä että pyydät sitä avuksesi aamulla kun heräät itsessäsi ei ole kuin on asiat joita itsellesi tahdot. Aloita aamusi lupautumalla hänelle joka päivä. Tarvit armoa sekä totuutta. Ja Golgatan voitto tulee avuksesi jo aamulla että voit tehdä Jumalan tahdon.

1Joh 1:7

Jos me valkeudessa vaellamme ...hänen poikansa veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä.

Se on niin kuin silmä. Ei silmä koko ajan kiinni ole, muuten olisit täysin sokea. Silmä räpsähtää poistaen lian saman tekee Jeesuksen veri kun valkeudessa vaellamme. Se ei totisesti ole valkeutta että vaellat pimeydessä.

Elian vajavaisuus ei olut sitä että hän olisi langennut syntiin kaiken aikaa vaan se että hänellä oli synnin ruumis joka aina viekoittelee siihen. Synti väijyy ovella mutta hallitse sinä sitä Kristuksen veren kautta.

Jaakob 1:6-7

Anokoon uskossa ollenkaan epäilemättä sillä joka epäilee on meren aallon kaltainen jota tuuli ajaa ja heittelee. Älköön sellainen ihminen luulko mitään saavansa