Voitettu vihollinen joka edelleen tekee tuhoaan ihmisten sydämessä. Jeesus tuli(destroy) tuhomaaan perkeleen teot.

Nimi on myös väännös sanasta Beel sebub kärpästen herra eli lantakasa siellä viihtyy ja se näkyy ihmisten elämässä joita Jeesus ei ole vielä voitanut omaksensa.

Se ei tarkoita muuta kuin Jumalan armollisuutta kärpästen herran teot tuhoutuvat elämässämme jos annamme Jumalan tehdä työtä ihmisten elämässsä viekäämme sanomaa eteenpäin.

Beelzebul tarkoittaa myös pahojen henkien ruhtinasta itse saatanaa.

Me olemme taistelussa tätä vastaan siksi meidän tulee pukea yllemme Jumalan koko sota-asu ja olla kuin Daavid,Gideon,Nooa, Mooses,Elia ja Joona. Älä sano no mutta he olivat ehkä erityisvoideltuja. He olivat yhtä vajavaisia kuin mekin siis käytä leiviskääsi eli antaudu Jumalalle niin hän tekee sinusta sielujenvoittajan.Jos uskot siihen toimi sen mukaan.Jos et tee parannus heti.

Hebr 11:32-34 ja mitä vielä sanoisin? Sillä minulta loppuisi aika jos kertoisin Gideomista, baarakista , Simsonista, Jegtasta ,Daaviidista, Samuelista ja muista profeetoista jotka uskon kautta kukistivat valtakuntia pitivät vanhurskautta voimassa saivat kokea lupauksien toteutumista tukkivat jalopeurain kidat samuttivat tulen voiman pääsivät miekanteriä pakoon voimistuivat heikkoudesta tulivat väkeviksi sodassa ajoivat pakoon muukalaisten sotajoukot.

Hebr 13:8 Jeesus Kristus on sama eilen tänään ja iankaikkisesti.