En palvo ihmistä. Palvon Jumalaa, Isää ja Poikaa, Jeesusta Kristusta Pyhässä Hengessä. Ihmettelen miksi ei synny suuri ilo siitä kuinka paljon ihmisiä on tullut uskoon joidenkin kautta.

Jos joku saarnaa minulla on se ja se lahja suhtadu siihen varauksella koska raamattu sanoo Joh 7:18 Joka omiaan puhuu se pyytää omaa kunniaa mutta joka pyytää lähettäjänsä kunniaa se on totinen eikä hänessä ole vääryyttä. Jos joku sanoo olevansa esim.profeetta hän ei sitä ole!

Haluan kysymyksilläni asettaa sinut neuvottelemaan Jeesuksen kanssa Pyhän Hengen kautta mikä on oikeaa ja väärää. Joku kirjoitti että ( sen ja sen opettajan) fanien täytyy tehdä polvillaan parannusta ja uusapostolisen liikkeen nar liikkeen oppilaat. En edes itse ymmärrä noita käsitteitä enkä aijo opetella koska minulla menisi siihen loppuelämä kun opettelisin kaikki nar, nir, nor liikkeet mitä vielä. Keskityn kasvamaan Kristukseen enkä voi opetella kaikkia harhaoppeja. Minua se ei kasvata.

Pyhä Henki on minussa Hän varoittaa jos susi on kokouksessa ja jos en sitä ole ymmärtänyt, ymmärrän sen kun lähden sieltä sillä kun susi käy kimppuun olen todella raadeltu. Jos suden jäljet ei missään tunnu ihmettelen millainen susi se oikein oli. Ei raamattu huvikseen käytä sanaa susi. Mutta jos lähden kokouksesta enemmän lujittuneena Kristukseen ja sydän enemmän hänelle antautuneena ihmettelen että jos joku väittää että sekin on harhaa!

Yleensä kokouksen saarnaaja sanoo nimensä (nimetön saarnaaja, aika outoa) jos kuuntelet häntä ja kasvat Kristukseen se ei tee sinusta kyseisen saarnaajan fania! Kuuntelet mitä opettajan sydän pulppuaa. Sen varmasti itse huomaat ja tajuat kun olet saarnaajan puheen kuullut.

Mieti näitä kysymyksiä? Älä soita kaikkitietävälle vaan soita Jumalalle Ps. 50:15!

Jos ihmisen pitää opettaa että on vapautunut jo vaikka kuinka monesta seurakunnasta tai opista ja lisäksi näyttää koko maailmalle kaikenlaisia eksytysvideoita kuvamateriaalin kanssa niin miten siitä uskova rakentuu puhumattakaan jumalattomista. Ne joutuu ihan pelon valtaan kun eivät enää uskalla mihinkään mennä. Jos joku oppi on saatanasta kuinka mieletöntä on näyttää vielä videoita niistä. Se kyllä tarttuu jos se todella on pahasta.

Täytyy itse ensin katsoa peiliin. Jumalan omilla on puolustaja, mutta se ei tarkoita sitä etteikö saisi asettaa kysymyksiä näille jotka keskittyvät harhaoppien metsästykseen!

1.Ensinnäkin siksi että semmoista ei raamatusta löydy joka keskittyy noin paljon pelkkään petokseen ja eksytykseen. Ei niistä kovin monta lukua tule kun laitat ne yhteen.

Raamattu on rakkaus kirje uskovalle joka on kihlattu Kristukselle. Ihmisiä voi varoittaa jos elää kirkkaudessa mutta se pitää tehdä paaston ja henkilökohtaisen varoituksen kautta kahdesti tai kolmasti.

2.Varoitus on tarkoitettu harhaopettajille eikä niille jotka eivät ole edes vielä uudestisyntynteet: Nyt nämä harhaopit julistetaan you tuben kautta koko jumalattomalle maailmalle. Ei tarvi miettiä mitä he ajattelevat. Se on päivänselvää.

3. Ei nähdä hätää näiden ns. harhaopettajien ja eksyttäjien sielujen puolesta. Hekin ovat Jumalan kuvia jotka tulevat elämään ikuisuudessa. Ei ole Paavalin mieltä vaikka lainaillaan hänen sanojaan että: aivan itkien tämän sanon jotkut vaeltavat ristin vihollisina.

4.Jos pitää opettaa yhden ihmisen ns.harhaopeista 15 videolla onko Jumalalta ja häneltä(ehkä)saatu sanoma niin heikko että se tarvitsee noin valtavan määrän materiaalia. Sydämen kyllyydestä suu puhuu!

5.Olemme kalastajia emmekä harhaoppien metsästäjiä. Meillä pitäisi olla verkot eikä heinäseipäät joilla lyömme toisia.Millanen kalastusalus se on kun hutkitaan vain toisia ja kalat jäävät mereen. USKON PÄÄMÄÄRÄ ON SIELUJEN PELASTUS. Heinäseiväs ei ole kalastusväline.

6.Heidän pitää kysyä moniko tulee uskoon kun kuulee kaikki nämä opetukset harhoista. Meillä on sovituksen virka jumalattomille ja olemme vastuussa heidän iankaikkisuudestaan mitä päästämme suusta.

7. Ei haluta ottaa vastuuta siitä kuinka moni on särkynyt tässä hirvittävässä riidassa joka repii Kristus ruumista (perhettä) ja kuinka moni jopa luopunut uskosta koska ihmiset uskovatkin monet ovat jo niin loppu kaiken tämän pimeyden keskellä! Uskovat haluavat valoa eikä pimeyttä jos sellaista on tiedossa. Pimeydellä kukaan ei kasva. Taivasten valtakunta on sisäisesti meissä eli mitä se sydän pulputtaa jos siellä hallitsee Kristus!

8. Moniko tulee uskoon kun kuulee opetukset harhoista ja eksytyksistä vain Jeesuksen ristintyö tuo vapauden ja ilon. Kukaan ei löydä vapautta tietämällä kaikki harhat. Ei voida perustaa 24/7 puhelinlinjaa jonne jokainen soittaa kaikkitietävälle että onko tämä nyt sitten sieltä vai täältä.

9. Koetelkaa kaikki (ja se myös jatkuu näin) pitäkää se mikä hyvää on!

10: Näiden ns. armoitettujen harhaopeista opettajien täytyy nyt paastota ja kysyä Jumalan Hengeltä onko tämä todella sinusta?

11.Vain lapset leikkivät hiekkalaatikolla ja syyttelevät toisiaan. Aikuisilta ja varsinkin niiltä jotka opettavat tälläinen käytös on aika erikoista.

12.Paimenten tehtävä on ensisijaisesti ajaa pois sudet ja koirat . Heillä pitäisi olla kyky jos he todella paimenia ovat. Varoitukset eivät ole tarkoitettu koko maailmalle varsinkaan kun kevytmielisesti tuomitaan yksilöuskovia.

13.Täytyy ensin itse päästä eksytyksestä ja saada erottelukyky ennen kuin tuomitsee toisen julkisesti nimeltä mainiten. Kyllä siitä on rakkaus niin kaukana kuin itä on lännestä.