Tähdet jotka ovat vielä maan syvyyksissä mutta jotka kaivetaaan esiin ja alkavat loistaa Kristuksen kirkkautta!

Tämä on Aarahamin siunaus joka tulee pakanain osaksi se ei ole ensisijaisesti maailmallista omaisuutta kyllä Herra silläkin voi siunata.

Se on tätä:

Jes 45:3 Minä anna sinulle aartet pimeän peitosta ja kalleudet kätköistänsä tietääksesi että minä olen se joka sinulta nimeltä kutsuin minä Israelin Jumala

Dan 12:3 Ja taidolliset loistavat niin kuin taivaanvahvuus loistaa ja ne jotka monta varhurskauteen saattavat niinkuin tähdet aina ja iankaikkisesti

Jumala ei ole uskovaisten juoksupoika. Pää määrää ruumista eikä päinvastoin käsi ei sano päälle juokse sinne ja tänne. Sydän jossa on valo voi loistaa ensin himmeästi ja sen jälkeen kirkaasti ihan miten Jumala saa tilaa hmisessä.. se kasvaa kenen kanssa aikaa vietäää.

Seura tekee aina kaltaisekseen ja se kasvaa mitä ruokitaan ja kenen kanss AIKAA VIETTÄÄ. PIMEYDESSÄ ELÄVÄT KAIPAAVAT VALOA JA HE TULEVAT JUOSTEN LUOKSEMME. HE OVAT NIITÄ JOTKA OVAT VERTAUSKUVALLISESTI MULLAN ALLA KOSKA HEILLÄ EI OLE VALOA HENGESSÄÄN JA JONKA JEESUS TAHTOISI SYTYTTÄÄ SYDÄMISSÄ.

GAL 15:5 JA HÄN VEI HÄNET ULOS JA SANOI KATSO TAIVAALLE NIIN PALJON KUIN NÄET TÄHTIÄ NIIN PALJON SINULLA ON JÄLKELÄISIÄ.

KUKAAN EI VOI MÄÄRITELLÄ KUINKA PALJON JUMALAN VALTAKUNTAAN SYNTYY TÄHTIÄ. HERÄTYSTÄ EI VOI TUNKEA PIENEEN PAHVILAATIKKOON!

Me emme saa määritellä kuinka paljon niitä tähtiä syntyy jos Jumala on määrännyt jollekin herätyksen leiviskän me emme saa olla kateellisia kuin vanhempi veli. Jumala ei kunniaansa jaa. Jos joku on kutsuttu tämmöseen tehtävään hän ei ikinä korota itseään. Hedelmät ja sanalla koettelu todistaa kaiken.

Job 5:19 Hän joka tekee suuria ja valtavia ihmeitä

Suurin ihme jonka ihminen voi kohdata on kun hän saa siirtyä pimeyden teoista valkeuteen. Onneksi me kristityt olemme kertomassa tätä valkeutta niille ihmisille jota vaeltavat pimeydessä muuallakin kuin kirkossa toisillemme.

Hebr 11:12 Sentähden syntyikin yhdestä miehestä suuri kansan paljous koska hän oli uskollinen

Jes 44:22 mutta tämä on ryöstetty ja raastettu kansa kaikki miehet ovat sidoutut ja vankihuoneisiin kätketyt ja he ovat joutuneet saaliiksi eikä ole ketään joka sanoisi Anna takaisin

Onneksi tämä oli vanhaa testamenttia. Jeesuksen lähettäminä me pelastamme surmapaikalle joutuvat ja pelastamme heidät tuhosta koska Jeesus elää meissä meidän uskomme voittaa maailman ja tämä ei ole pyyntö vaan omaksuttavaksi uskossa. Silloin rupeaa toimimaan elävä usko.

Vielä ihmisten mestsästyksestä. Näin näyn jossa kaloja oli rannalle huuhtoutuneina eivät hätinä enää happea saaneet. Keihästin heitä harppuunalla rannalla pelastin heidät ja laitoin mereen mihin ne kuuluu koska kukaan ei voi elää ilman happea ei myöskään KRISTITYT ilman Pyhän Hengen happea.

Sak 4:6 Ei sotaväellä eikä voimallla vaan minun hengelläni sanoo Herra.

Joona meni ja totetutti käskyn vaikka vasta valaan vatsassa siihen suostui mutta kuitenkin lähti julistamaan. 120000 ihmistä tuli uskoon muutamassa päivässä. Kun Jumala armahtikin Niinivettä Joona loukkaantui. Joonan asenne oli sama kuin opetuslasten käskemmekö tulta tulemaaan taivaasta hävittämään heidät. Jeesus sanoi ette tiedä minkä hengen vallassa olette. Joona suuttui risiinikasvista joka kuivui silloin Jumala sanoi Joonalle enkö minä, armahtaisi kaupunkia jonka ihmiset eivät vielä tiedä KUMPI KÄSI ON OIKEA JA KUMPI VASEN.


LOHDUTUS SINULLE:Jos vaellat pimeäsää laaksosssa muista että siellä on mahtonta vaeltaa ilman valoa Jeesus Kristus on siellä sinun kanssasi ja vie sinut juhlaville aterioille.

Halleluja. Toivon että kaikessa menestyt ja pysyt terveenä!!!!! Tappiota meille ei ole luvatta niin kauan kuin katseemme on muualla kuten omassa pyhyydessä ja vajavuudessa Kristutsta me saaame katsoa ja HÄNEN KASVONSA ON TULEN LIEKKI ja SUUSTA LÄHTEE TERÄVÄ MIEKKA! Saisimmepa kaikki tämän ilmestyksen Johanneksen tavoin.