Joh5;20 Sillä Isä rakastaa Poikaa...

Luukas 15:18 Minä Nousen ja menen isäni tykö ja sanon hänelle isä minä olen tehnyt syntiä taivasta vastaan ja sinun edessäsi

enkä enää ansaitse että minua sinun pojaksesi kutsustaan tee minut yhdeksi palkkalaisistasi

15:20 Ja hän nousi ja meni isänsä tykö. Mutta kun hän vielä oli kaukana näki hänen isänsä hänet ja armahti häntä juoksi häntä vastaan ja lankesi hänen kaulaansa ja suuteli häntä hellästi.

15:22 Silloin isä sanoi palvelijoilleen tuokaa parhaat vaatteet ja pukekaa hänet niihin ja pankaa sormus hänen sormeensa ja kengät hänen jalkaansa ja noutakaa syötetty vasikka ja teurastakaa ja syökää ja pitäkäämme iloa.

Kun olemme Pelastajamme löytäneet tulee aika jolloin saamme kokea Abba Isän rakastavat käsivarret ei mikään maallinen Isä voi korvata kaikkivaltiasta Isää kun otamme aikaa yksinäisyydessä ja ja alamme tutustua häneen. Ei kenestäkää tule ystävää yhdessä illassa. Se vaatii itselle kuolemista mutta kun saa kuulla Isän rakastavan huolenpidon meidän ilomme on täydellinen se ei sivuuta Jeesusta Vapahtajaamme jonka tehtävä on viedä meidät Isän yhteyteeen. Voimme olla Isän Jumalan ystäviä kuten Aabraham mutta se vaatii paljon. Jeesus sanoi te olette minun ystäviäni kun te teette mitä minä käsken teidän tehdä.

Abba Isä Jeshuan nimessä kiitos että saamme lähestyä sinua Jeesuksen kautta joka vie meidät Isän rakastavaan läsnäoloon josta olemme niin monet jääneet vaille kiitos että olet paras Abba Isä rakkauden kaipuumme Isään joka ei täydellisesti sitä voi suorittaa niin kuin sinä. Kiitos että Jeesuksen tähden meillä on pääsy Isän luokse!