Room 10:6,8 Mutta se vanhurskaus joka uskosta tulee sanoo näin:Älä sano sydämessässi :Kuka nousee taivaaseen? se on tuomaan Kristusta alas

Mutta mitä se sanoo? Sana on sinua lähellä, sinun suussasi ja sinun sydämessäsi. se on se uskon sana jota me saarnamme

eli Kristus asuu sydämissämme . Jumala on maailmassa kauttamme sitä varten on seurakunta, virat ja lahjat. Tärkein tehtävä on kasvaa ja tuottaa hedelmää (sieluja taivasten valtakuntaan).

Uskon päämäärä on sielujen pelastus ei se että me haemme itsellemme Jumalaa saadaksemme itsekkäästi kaiken, ei vaan ennen muuta siunataksemme Jumalaa ja lähimmäisiämme. Silloin Jumala antaa kaiken mitä hän sanassaan meille lupaa.

Jos seurakunta ei tee tehtävää mikä sille on annettu työ jää tekemättä.

Pian uudet leilit täytetään. Uutta viiniä ei lasketa vanhoihin leileihin muuten ne pakahtuvat. Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä että Jumala laskee Henkensä jumalattomien päälle ja täyttää nämä uudet leilit puhdistettuihin astioihin Henkeänsä.Vanhat leilit(monet eivät halua koska ovat niin uskonnollisia) Mutta ne jotka haluavat uutta viiniä (uudistua mielensä hengeltä) täytyy nöyrtyä ja pyytää Jumalalta anteeksi välinpitämättömyytttä kadonneita kohtaan.

Efes 310 ...että Jumalan moninainen viisaus seurakunnan KAUTTA tulisi taivaallisten ja halitusten tietoon

(meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan vaan pimeyden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa)

Ap.teot 14:27...kuinka hän oli avannut pakanoille USKON OVEN

Ap.teot 2:41 Jotka nyt ottivat heidän sanansa vastaan ne kastettiin ja niin heitä lisääntyi sinä päivänä noin 3000 sielua

Onko Jeesus sama tänäänkin.Uskotko siihen vai haluatko rajoittaa Jumalaa. Kukaan ihminen ei päätä herätyksestä. Se riippuu löytääkö hän nöytyneitä sydämiä niillä leivisköillä jotka Jumala on kullekin antanut astioihin kullekin.

Seurakunnan tehtävä on olla vauvojen koti että ne kasvaisivat ja heistä tulisi hengellisiä vanhempia.

Seurakunnan tehtävä on korjata satoa ja sitä on paljon kuten Jeesus sanoi. Elonleikkaajat puuttuvat!