Daniel 10:12 Ja hän sanoi minulle Älä pelkää Daniel sillä ensimmäisestä päivästä asti jona sinä taivutit sydämesi ymmärrykseen ja nöyryyteen Jumalan edessä ovat sinun sana tulleet kuulluksi.

Daniel 10:19 Ja hän sanoi minulle Älä pelkää sinä OTOLLINEN MIES rauha olkoon sinulle Vashvistu! Vahvistu! Ja hän puhuessaan minulle minä vahvistuin ja sanoin Puhukoon herrani sillä sinä olet minua vahvistanut.

Room 14:3 Mutta profetoiva puhuu ihmisille rakennukseksi ja kehotukseksí ja lohdutukseksi

Jes 40:29 Hän antaa väsyneelle väkeä ja voimattomalle voimaayltäkyllin

Nuorukaiset väsyvät ja nääntyvät mutta ne jotka Herraa odottavat saavat uuden voiman he kohottavat siipensä kuin kotkat. He juokevat eivätkä näänny he vaeltavat eivätkä väsy.

Malakia 3:18 Ja te näette jälleen mikä ero vanhurskaan ja jumalattoman välillä joka palvelee Jumalaa ja sen joka ei häntä palvele

Aamos 9:11 Sinä päivänä minä pystytän jälleeen Daavidin sotuneen majan ja korjaan sen repeämät ja pystytän jälleenn sen luhistumat JA rakennan sen sellaiseksi kuin SE OLI muinaisina PÄIVINÄ!!!!!

Raamattu ei ole tehty selitettäväksi vaan uskolla otettavaksi vastaan.

Valinta on sinun usko tai ole uskomatta. Jos et usko Jumalan sanaa älä luule mitään saavasi! Kun rukoilet Jumalan sanan lupausten perusteella heitä JOS JOS JOS JOS romukoppaan koska vedät pohjan pois jossitusrukouksillasi anoessasi.

Eri asia on kysyä Jumalan tahtoa ja johdatusta eri tilanteissa!

Jumala vastaa ehyellä sydämellä hänelle osoitettuihin rukouksiin. Jakaantunut sydän ei kuule Herran pyhän Hengen äähtä. Uudestisyntymässä koko sydän tulee Jumalan hallintaan jos ihminen tahtoo ja antaa luvan.